Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valentin Creţu i-a adresat un mesaj incredibil lui Grozavu. "Am scăpat de o 'bucată'!"

Valentin Creţu i-a adresat un mesaj incredibil lui Grozavu. "Am scăpat de o 'bucată'!"

Superliga

Comentarii

După meciul dintre FCSB şi Sepsi, Creţu s-a arătat nemulţumit de partida terminată la egalitate scor 1-1. Fundaşul dreapta a fost supărat pe faptul că echipa adversă a avut un joc foarte agresiv.

Creţu mesaj dur la adresa lui Grozavu

Meciul dintre FCSB - Sepsi s-a terminat cu scorul 1-1. Pe parcursul partidei Valentin Creţu şi Leo Grozavu au avut parte de câteva dueluri verbale şi s-a ivit şi un scandal între cei doi. 

După prima repriză antrenorul celor de la Sepsi l-ar fi bruscat pe fundaşul dreapta al celor de la FCSB, iar acest gest a făcut ca arbitrul Horaţiu Feşnic să îl elimine pe Grozavu.

Leo ar fi folosit şi câteva cuvinte nepotrivite la adresa lui Creţu, moment care a dus conflictul şi mai departe. Antrenorul celor de la FCSB, Toni Petrea a sărit în ajutorul jucătorului său şi i-a reproşat următoarele cuvinte antrenorului lui Sepsi.

"Du-te şi bate-i pe ai tăi, lasă-i pe ai mei!", i-a reproşat Petrea lui Grozavu la pauza meciului.

La finalul meciului Leo Grozavu a spus că nu a intenţionat să îl lovească pe Creţu şi că aceştia doar avut un schimb de replici, cu toate că fundaşul dreapta susţine altceva, lucru pe care l-apostat şi pe pagina sa de Instagram.

"Domnule Leo Grozavu, în seara asta am scăpat de o 'bucată'!"

Leo Grozavu a mai fost acuzat recent că şi-ar fi lovit un jucător de la Sepsi.

 

Afla mai multe despre: valentin cretu leo grozavu fcsb sepsi 

viewscnt
Articole similare