Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valentin Mihăilă a dat verdictul în lupta la titlu din Superligă: „De ce nu?” | EXCLUSIV

Valentin Mihăilă a dat verdictul în lupta la titlu din Superligă: „De ce nu?” | EXCLUSIV

Stranieri

Comentarii

Valentin Mihăilă consideră că Universitatea Craiova are şanse mari să câştige titlul în România.

Valentin Mihăilă ştie cine ar putea câştiga titlul în Superligă

Fotbalistul celor de la Parma are încredere că formaţia din Bănie se va lupta cu şanse reale la campionat în acest sezon. În opinia fostului jucător de la Craiova, în play-off se poate întâmpla orice, dată fiind diferenţa mică de puncte dintre echipe.

„(n.r. Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?) De ce să nu poată? În play-off tot timpul sunt şanse, toate meciurile sunt derby-uri. Echipele sunt bune, se joacă de la egal la egal. Aşadar, de ce n-ar spera şi Universitatea Craiova la titlu?”, a declarat Valentin Mihăilă pentru Orange Sport.

  • 2 milioane de euro este cota de piaţă a lui Valentin Mihăilă, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com
  • Universitatea Craiova ocupă locul 2 în Superliga României, cu 28 de puncte adunate

Ce îl bucură cel mai tare pe Mihăilă în acest sezon la Parma: ”Asta mă face fericit”. Cel mai dificil moment din Italia: ”N-am reuşit” | EXCLUSIV

”Sunt fericit că sunt bine fizic, pentru că n-am mai avut accidentări în acest an de când a început campionatul. Asta mă face fericit. Iar apoi şi cu siguranţă realizările pe care le am pe teren, şi pe plan personal, şi cu echipa, că suntem pe primul loc. 

Asta mă face şi mai fericit, îmi dă încredere, moral ridicat şi vin cu mare încredere la naţională”, a declarat Mihăilă, pentru Orange Sport.  

Mai departe, internaţionalul român de 24 de ani a fost chestionat şi cu privire la promovarea Parmei în Serie A, una care este aproape realizată.

”Să zicem 80%. Cu siguranţă, am jucat în primul an în Serie A cu Parma, apoi am retrogradat, am fost la Atalanta împrumut, n-am reuşit să mă impun şi să-mi câştig mai multe minute sau meciuri.

Dar mă bucur că acum suntem aproape de a promova şi sper să promovăm şi să facem meciuri frumoase în Serie A”, a completat jucătorul de atac al României.

În tricoul echipei naţionale a României, Valentin Mihăilă a jucat de 17 ori şi a marcat patru goluri.

Afla mai multe despre: valentin mihailasuperligauniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare