Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valeriu Argăseală i-a cerut lui Răzvan Burleanu să-i pună ”pile” fiicei sale. Preşedintele FCSB-ului, prins la mijloc în conflictul dintre Gigi Becali şi preşedintele FRF

Valeriu Argăseală i-a cerut lui Răzvan Burleanu să-i pună ”pile” fiicei sale. Preşedintele FCSB-ului, prins la mijloc în conflictul dintre Gigi Becali şi preşedintele FRF

Superliga

Comentarii

Conflictul dintre Gigi Becali şi Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, a fost subiectul săptămânii în fotbalul românesc.

Finanţatorul FCSB-ului a criticat în termeni duri arbitrajul lui Horaţiu Feşnic de la partida cu Rapid, pierdută cu 1-0 şi a pus tunurile pe Burleanu şi pe Kyros Vassaras, preşedintele CCA. Preşedintele FRF a declarat în această săptămână că i-a blocat numărul de telefon al lui Gigi Becali şi că oamenii precum acesta nu au ce căuta în fotbalul românesc.

Cu toate acestea, conform gsp.ro, Valeriu Argăseală, preşedintele FCSB-ului, este prin între ciocan şi nicovală în conflictul deschis dintre cei doi. 

Argăseală a cerut ajutor pentru fiica sa din partea lui Burleanu

Sursa citată relatează că Valeriu Argăseală l-a rugat pe preşedintele FRF să o poată ajuta pe fiica sa, să poată intra în Comitetul de organizare a Campionatului Mondial de fotbal feminin. Turneul va avea loc între 20 iulie şi 20 august în Australia şi Noua Zeelandă. Dat fiind faptul că este membru în Consiliul FIFA, Răzvan Burleanu are posibilitatea de a contribuit la ascensiunea Ruxandrei Argăseală în instituţie, dar acest lucru este incert în momentul de faţă, din cauza tensiunilor dintre FCSB şi FRF. 

Relaţia bună dintre Argăseală şi Burleanu poate fi deteriorată de Becali. Latifundialul din Pipera a declarat că, Valeriu Argăseală nu va mai merge la Comitetul Executiv şi va răspunde negativ tuturor acestor iniţiative, pentru a protesta faţă de deciziile Federaţiei.

Afla mai multe despre: argasealaburleanufrf 

viewscnt
Articole similare