Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vărul Simonei Halep, printre jucătorii daţi afară de Farul! Deciziile dure luate de Ciprian Marica şi Ianis Zicu

Vărul Simonei Halep, printre jucătorii daţi afară de Farul!  Deciziile dure luate de Ciprian Marica şi Ianis Zicu

Superliga

Comentarii

Farul Constanţa a făcut câteva modificări importante în privinţa lotului. Clubul de la malul mării a anunţat că s-a despărţit de 10 jucători, după finalul sezonului din Liga 2.

Printre cei 10 jucători care nu mai fac parte din planurile Farului este şi Dimciu Halep, vărul Simonei Halep. 

„După o analiză amănunţită a evoluţiilor din sezonul trecut al Ligii a 2-a, antrenorul echipei noastre, Ianis Zicu, şi conducerea clubului nostru au decis să nu mai continue colaborarea cu 9 jucători, Baudouin Kanda, Alexandru Nicola, Iulian Carabela, Daniel Toma, Dimciu Halep, Mihailo Mitrov, Laurenţiu Ardelean, Tudor Moldovan şi Mădălin Martin, care nu vor mai face parte din lotul alb-albaştrilor.

În plus, Ionuţ Stoica va reveni la FC Voluntari, după ce perioada de împrumut la FC Farul Constanţa s-a încheiat, iar formaţia ilfoveană a decis ca atacantul în vârstă de 20 de ani să revină la clubul de care aparţine.

Le mulţumim tuturor pentru munca depusă în tricoul alb-albastru şi le urăm succes în carieră!”, se anunţă într-un comunicat al constănţenilor.

Farul Constanţa a anunţat antrenorul pentru sezonul viitor

Farul a terminat sezonul actual din Liga a 2-a pe locul 10. Cum nu a intrat în play-off-ul pentru promovare, sezonul este încheiat, astfel că au început pregătirile pentru următorul.

Clubul de la malul mării a anunţat că şi în sezonul viitor va miza pe acelaşi duo: Ianis Zicu antrenor şi Tiberiu Curt manager.

"Sunt fericit că am în continuare încrederea conducerii. Sper ca în acest sezon să reuşim să promovăm, pentru că un antrenor trebuie să plece întotdeauna de la acest gând", a declarat Ianis Zicu la prezentare. 

Afla mai multe despre: simona halepvar simona halepfarulciprian marica 

viewscnt
Articole similare