Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vasile Miriuţă a luat decizia în privinţa lui Nemec. Ce se întâmplă cu atacantul dacă îşi va anunţa plecarea la FCSB

Vasile Miriuţă a luat decizia în privinţa lui Nemec. Ce se întâmplă cu atacantul dacă îşi va anunţa plecarea la FCSB

Dinamo București

Comentarii

Vasile Miriuţă a susţinut astăzi conferinţa de presă premergătoare meciului cu FC Botoşani, programat mâine, de la ora 20:45, în direct la Telekom Sport 1 şi live CU VIDEO pe telekomsport.ro.

Antrenorul lui Dinamo a vorbit şi despre un subiect sensibil: posibila plecare a lui Nemec la rivala FCSB. Miriuţă are de gând să-l utilizeze pe slovac în continuare, indiferent de ce decizie va lua acesta în privinţa viitorului său. 

"Şi astăzi am vorbit cu el, înainte de antrenament, am schimbat câteva cuvinte. Un jucător care se pregăteşte exemplar şi, indiferent ce va decide el, noi ne dorim să continuăm, să rămână. Dacă se pregăteşte la fel în continuare şi nu îşi va dori să rămână, nu îl voi scoate din echipă, asta e sigur.

Dacă el îşi doreşte să plece şi clubul va primi o ofertă bună, de ce să stai în cale? Poate fi şi pentru el ultimul contract, are o vârstă, cu toate că nu e un jucător de care să te dispensezi aşa uşor. Dar nimeni nu e de neînlocuit, nici eu, nici el" - a spus Vasile Miriuţă la Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: vasile miriutaadam nemecfcsbdinamo 

viewscnt
Articole similare