Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vasile Miriuţă trage un semnal de alarmă după victoria cu Voluntari: ”Sunt îngândurat”

Vasile Miriuţă trage un semnal de alarmă după victoria cu Voluntari: ”Sunt îngândurat”

Superliga

Comentarii

Dinamo se apropie cu paşi repezi către play-off-ul Ligii 1, după ce a reuşit să câştige cu 2-0 partida cu FC Voluntari, disputată în Ştefan cel Mare.

Antrenorul Vasile Miriuţă a fost mulţumiţi de prestaţia elevilor săi, mai ales în prima repriză, atunci când Dinamo a reuşit să marcheze cele doua goluri ale meciului, însă scoate în evidenţă probleme mari înainte de meciul cu ACS Poli Timişoara, ultimul în acest an.

”Am făcut o primă repriză foarte bună, puteam să mai marcăm. În a doua repriză am gestionat rezultatul. Voiam trei puncte astăzi, nu să câştigăm cu 4-0 sau 5-0. Aproape toată linia de fund este suspendată şi Anton, la mijloc, pentru meciul cu Timişoara. Trebuia să câştigăm astăzi. Sunt puţin îngândurat astăzi, îmi lipsesc patru jucători pentru următorul meci. Claudiu Niculescu este un antrenor bun, care a dovedit asta până acum, câştigând Cupa României. Jocul s-a decis în prima repriză. Noi am făcut cea mai bună repriză a noastră!

Suntem la mâna noastră nu trebui să ne intereseze ce fac celelalte echipe. Nu trebuie să ne culcăm pe ureche şi nu trebuie să ne ne gândim la vacanţă, pentru vă com avea un meci greu la Timişoara”, a spus Vasile Miriuţă la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: vasile miriutadinamoliga 1voluntari 

viewscnt
Articole similare