Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vătăjelu îl sprijină pe Nicolae Stanciu să se integreze la Sparta Praga: ”Îl voi ajuta cu tot ce voi putea să se integreze foarte bine în echipă”

Vătăjelu îl sprijină pe Nicolae Stanciu să se integreze la Sparta Praga: ”Îl voi ajuta cu tot ce voi putea să se integreze foarte bine în echipă”
Comentarii

Bogdan Vătăjelu, fostul jucător al celor de la CSU Craiova, a trecut peste accidentarea suferită în partida cu Vltavin şi a pus umărul la victoria obţinută de Sparta Praga cu Aalborg, scor 2-1.

”Accidentarea nu a fost una gravă la meciul trecut. Am stat doar în ziua aceea, am avut repaos, a doua zi m-am întors înapoi la antrenament, nu a fost nimic grav. Astăzi a fost un joc foarte greu împotriva celor de la Aalborg. Nu ne aşteptam, sincer nu mă aşteptam să fie un meci atât de greu, dar mă bucur că până la final am câştigat”, a declarat Bogdan Vătăjelu.

Ai făcut reclamă bună românilor aici. ”Nu ştiu acum cât de reclamă bună am făcut eu, pentru că o perioadă bună nu am jucat, după aceea am jucat câteva meciuri, apoi iar am fost accidentat. Deci nu pot să zic că am jucat un an întreg. Cred că jucătorii români întotdeauna au fost valoroşi şi sunt valoroşi. Din punctul meu de vedere, piaţa din România este mult mai ieftină şi mult mai calitativă decât alte pieţe, unde poţi să plăteşti foarte mult şi poate de o valoare de aceeaşi măsură”, a mai spus internaţionalul român.

Vătăjelul susţine că îl va ajuta pe Nicolae Stanciu să se integreze la Sparta Praga.

”Desigur, voi ajuta pe oricine pot să ajut să se integreze. M-am bucurat că Nico a venit alături de mine şi desigur, îl voi ajuta cu tot ce voi putea să se integreze foarte bine în echipă. El deja s-a integrat foarte bine, băieţii l-au primit extraordinar şi sper să fie de bun augur pentru ambele parţi”, a spus Vătăjelu.

Afla mai multe despre: sparta pragabogdan vatajelu,  

viewscnt
Articole similare