Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vedeta Craiovei care s-a schimbat în bine după venirea lui Gâlcă: ”De acum o să joc oriunde pentru echipă”. A marcat în poarta Rapidului

Vedeta Craiovei care s-a schimbat în bine după venirea lui Gâlcă: ”De acum o să joc oriunde pentru echipă”. A marcat în poarta Rapidului
Comentarii

Jucătorul celor de la Universitatea Craiova, Andrei Ivan (27 de ani), a tras concluziile după ce a marcat în poarta Rapidului.

Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid, chiar în Giuleşti, scor 2-1, într-un meci din etapa a şaptea a play-off-ului Superligii României.

Pentru olteni au marcat Andrei Ivan (30) şi Alex Creţu (90+6), în timp ce pentru giuleşteni a punctat Borisav Burmaz (77).

Ivan, fericit după venirea lui Gâlcă la echipă: ”A ştiut cum să lucreze cu mine”

La finalul meciului, Andrei Ivan, marcatorului golului care a deschis scorul, a explicat ce s-a schimbat, în bine, în jocul său de la venirea noului antrenor, Costel Gâlcă.

”Sunt trei puncte bune pentru noi. E important că am câştigat. De acum o să joc oriunde pentru echipă.

Probabil Mister mi-a dat încredere. A ştiut cum să lucreze cu mine şi asta m-a ajutat. Am avut o săptămână la dispoziie cu Mister şi acum e bine”, a declarat Ivan, după meci.

În clasament, în urma acestui rezultat, Craiova este pe locul 2, cu 37 de puncte, la egalitate cu CFR, echipa de pe locul 3. Rapid ocupă poziţia a cincea, cu 30 de puncte.

De-a lungul acestui sezon, Andrei Ivan a jucat 35 de meciuri pentru Craiova şi a livrat cinci goluri şi două pase decisive.

Afla mai multe despre: craiovaandrei ivansuperliga 

viewscnt
Articole similare