Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Verdictul medicilor. Cât de gravă este accidentarea Simonei Halep şi cum a reacţionat sportiva când a aflat

Verdictul medicilor. Cât de gravă este accidentarea Simonei Halep şi cum a reacţionat sportiva când a aflat

Tenis

Comentarii

Accidentarea Simonei Halep nu este foarte grav, însă i-ar putea pune probleme în meciul cu Eugenie Bouchard. Potrivit ProSport.ro, numărul 1 mondial a suferit o entorsă de gradul 1, cu întindere uşoară a fibrelor ligamentului de la glezna stângă. Medicii i-au recomandat să poarte o faşă ghipsată, dar şi să facă terapie cu ultrasunete.

Simona Halep a trecut în turul II la Australian Open, după ce a învins-o cu 7-6, 71 pe Destanee Aiava, dar numărul 1 mondial are motive de îngrijorare. În setul doi, Simona a călcat strâmb şi a acuzat dureri la glezna stângă. Tenismena născută în Constanţa a mers la un consult detaliat şi medicii au constatat că a suferit o entorsă de gradul 1, cu întindere uşoară a fibrelor ligamentului de la glezna stângă.

De asemenea, medicii i-au recomandat să poarte un bandaj ghipsat şi să facă terapie cu ultrasunete: ”Totul e OK, e OK”, ar fi reacţionat Simona Halep, uşor îngrijorată, mai scrie ProSport. La ultima şedinţă de pregătire, Simona Halep şi-a aplicat gheaţă pe glezna afectată, pentru a reduce inflamaţia.

Simona Halep joacă joi dimineaţă cu Eugenie Bouchard, în turul II la Australian Open. Meciul este programat la ora 10:00 şi va fi live blog pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: simona halepaustralian opentenisbouchardaccidentare 

viewscnt
Articole similare