Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste de ultimă oră din Italia. Vlad Chiricheş s-a decis asupra viitorului său şi va semna un nou contract până în 2022!

Veste de ultimă oră din Italia. Vlad Chiricheş s-a decis asupra viitorului său şi va semna un nou contract până în 2022!
Comentarii

Vlad Chiricheş (27 de ani) e la un pas să semneze un nou contract cu Napoli, susţine presa din Italia, care anunţă că fundaşul ar putea rămâne lângă Vezuviu până în 2022.

Contractul căpitanului naţionalei cu echipa lui Maurizio Sarri expiră în 2020, iar în ultimul timp s-a vorbit de mai multe ori despre posibilitatea ca acesta să o părăsească pe Napoli. S-au vehiculat chiar mai multe nume de cluburi, printre care Bordeaux, Nantes sau Torino, dar situaţia pare să se fi lămurit.

Conform Mediafax, integralist în ultimele trei etape din Serie A, fundaşul român a reintrat în planurile antrenorului Maurizio Sarri, iar Rai Sport susţine că tehnicianul de pe San Paolo şi-a dat acordul pentru prelungirea înţelegerii lui Chiricheş, jurnaliştii italieni anunţând că apărătorului i se va propune un nou contact.

Actuala înţelegere a lui Chiricheş cu Napoli expiră în 2020, iar şefii de pe San Paolo vor să-l ţină la echipă până în 2022.

Afla mai multe despre: vlad chirichesitalianapolitransfercontractdecizieanuntpresa 

viewscnt
Articole similare