Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste excelentă pentru fanii lui United. Ibrahimovic s-a recuperat şi e în lotul pentru confruntare cu Newcastle!

Veste excelentă pentru fanii lui United. Ibrahimovic s-a recuperat şi e în lotul pentru confruntare cu Newcastle!
Comentarii

Jucătorii Paul Pogba, Zlatan Ibrahimovici şi Marcos Rojo, care au lipsit de pe teren perioade îndelungate din cauza unor accidentări, sunt apţi pentru meciul de sâmbătă cu Newcastle, din Premier League, a anunţat tehnicianul echipei Manchester United, Jose Mourinho.

“Jucătorii care erau în recuperare după accidentări, chiar şi cei care au suferit accidentări importante, sunt apţi de joc”, a spus Mourinho pentru MUTV. Întrebat despre ce jucători este vorba, tehnicianul a răspuns: “Pogba, Ibrahimovic şi Marcos Rojo”.

Rojo nu a mai evoluat pentru prima echipă a clubului Manchester United de la un meci cu Anderlecht, disputant la 20 aprilie, în Liga Europa. El a jucat miercuri într-o partidă pentru echipa under 23 a clubului din Manchester.

Ibrahimovici a lipsit tot de la meciul cu Anderlecht. Cei doi au avut rupturi de ligament încrucişate la genunchi.

“Zlatan este recuperat total. Nu ne putem aştepta de la el să poată juca 90 de minute sau să evolueze în partide consecutive, cum făcea înainte. Are nevoie de timp pentru a reveni la cel mai bun nivel”, a explicat Jose Mourinho.

În ceea ce îl priveşte pe Paul Pogba, acesta s-a accidentat la un meci cu FC Basel, disputat la 12 septembrie, în Liga Campionilor. Pogba a avut ruptură la ischiogambieri.

Afla mai multe despre: ibrahimovicmourinhounited 

viewscnt
Articole similare