Experiențe împreună.
You are here:

Veste excelentă pentru stelişti! RATB prelungeşte programul de circulaţie

Veste excelentă pentru stelişti! RATB prelungeşte programul de circulaţie

UEFA Europa League

Pariază pe cele mai importante evenimente sportive la cei mai buni operatori din România! Intră să vezi lista cu agențiile recomandate de specialiști și deschide un cont acum!

Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) prelungeşte, joi, programul de circulaţie al liniilor din zona Arenei Naţionale pentru defluirea spectatorilor care participă la meciul dintre FCSB şi FC Viktoria Plzen. Partida va începe la ora 22.05, în direct la Telekom Sport 1.

Ca urmare a desfăşurării pe Stadionul ”Arena Naţionalǎ” a partidei de fotbal dintre FCSB şi FC Viktoria Plzen, RATB prelungeşte, joi, programul de circulaţie pe liniile din zona stadionului.
 
Astfel, mijloacele de transport din liniile 1, 14, 40, 46, 56, 85, 86, 90, 104 şi 655 vor avea programul prelungit până la defluirea spectatorilor.
 
De asemenea, participanţii la meciul de fotbal vor avea la dispoziţie şi autobuzele
din liniile de noapte.
 
FCSB şi Viktoria Plzen se vor întâlni joi, de la ora 22.05, pe Arena Naţională, în prima etapă a Grupei G a Ligii Europa.
 
FCSB se reîntâlneşte cu Viktoria Plzen, după ce a eliminat-o în turul al treilea al preliminariilor Ligii Campionilor, după 2-2 la Bucureşti şi 4-1, în deplasare.

Comentarii
viewscnt
Articole similare