Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste excelentă! România va găzdui CM de handbal feminin la tineret! Alexandru Dedu: "Am început acest proiect din primăvară"

Veste excelentă! România va găzdui CM de handbal feminin la tineret! Alexandru Dedu: "Am început acest proiect din primăvară"

Handbal

Comentarii

UPDATE 11.11 | Congresul IHF din Antalya a decis astăzi ca România să găzduiască ediţia din 2020 a Campionatului Mondial de handbal feminin la tineret.

"Suntem foarte bucuroşi că după 54 de ani România va organiza un nou Campionat Mondial. De asemenea, suntem bucuroşi pentru Narcisa, care face parte de-acum din Comitetul Executiv IHF.  Am început acest proiect încă din primăvară.

Am îndeplinit toate criteriile, a fost o inspecţie, iar Congresul a decis ca noi să organizăm. Dacă între timp vor apărea săli mai bune decât cele actuale din Bucureşti şi Braşov, evident că ne putem muta" - a spus Alexandru Dedu, preşedintele FR Handbal. 


 

Federaţia Română de Handbal a depus candidatura României pentru organizarea Campionatului Mondial feminin de tineret din 2020, decizia urmând a fi luată la finalul acestei săptămâni de forul internaţional de profil (IHF), în cadrul Congresului Ordinar din Antalya.

Potrivit FRH, cele două oraşe care ar urma să găzduiască CM de tineret din 2020 sunt Bucureşti şi Braşov. Forul naţional a realizat şi un clip de prezentare pentru IHF, în care apare şi Cristina Neagu, căpitanul naţionalei de senioare şi componentă a campioanei CSM Bucureşti.

Decizia pentru acordarea organizării competiţiei va fi luată sâmbătă sau duminică, în cadrul Congresului Ordinar al IHF din Antalya.

La aceeaşi reuniune urmează să aibă loc şi alegeri, între care se numără şi două locuri în Comitetul Executiv al IHF. Printre candidaţi se numără şi Narcisa Lecuşanu, fostă componentă a naţionalei României, care face deja parte din structurile EHF şi IHF în alte funcţii.

Afla mai multe despre: handbal feminincampionatul mondial de handbal feminin tineret 2020,  

viewscnt
Articole similare