Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste grozavă pentru dinamovişti. Prima reuşită pentru Claudiu Niculescu: transferul pe care Dinamo îl poate face în următoarele ore

Veste grozavă pentru dinamovişti. Prima reuşită pentru Claudiu Niculescu: transferul pe care Dinamo îl poate face în următoarele ore

Dinamo București

Comentarii

Venirea lui Claudiu Niculescu la Dinamo ar putea produce transferul mult aşteptat de către fanii dinamovişti.

Noul antrenor al ”câinilor” l-ar fi convins pe Grozav să accepte discuţiile pentru transferul său în Ştefan cel Mare. Fostul fotbalist de la Unirea Alba Iulia refuzase din start oferta ”alb-roşilor”,una ”inferioară celei de la FC Hermannstadt” după propriile-i spuse.

"Îmi doresc să vin la Dinamo! Nu mai este nevoie să o spun. Numirea lui Claudiu Niculescu în funcţia de antrenor, contează mult pentru mine. El mă doreşte la Dinamo, eu vreau să port din nou tricoul alb-roşu...Sper să ajungem în cel mai scurt timp la o înţelegere! Sunt sigur că totul se va rezolva. Până una alta sper ca Dinamo să meargă mai departe în Cupa României, iar lucrurile se vor linişti” a declarat Gicu Grozav, în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

25.000 de euro pe lună i-a oferit Gigi Becali pentru a-l transfera la FCSB, dar Grozav a replicat sincer că se simte dinamovist şi că nu poate ajunge la formaţia roş-albastră: ”Orice jucător care ar fi în locul meu, era semnat deja cu FCSB. Asta nu vede nimeni! Am primit ofertă de salariu dublă de la FCSB. Toată lumea m-a sfătuit să semnez cu ei, dar nu pot să fac asta. Sufletul meu nu ar fi împacat” a spus Grozav.

Sosirea lui Niculescu ar putea întoarce acum lucrurile în favoarea lui Dinamo. Grozav şi Claudiu Niculescu au colaborat pe vremea când ”Clau-Gol” debuta în antrenorat la U Cluj. Cei doi au avut o relaţie excelentă: ”Cu mine antrenor la U Cluj a explodat el ca jucător şi puteţi să vedeţi meciurile si statisticile de atunci. Normal că l-aş dori! E un jucător de echipă naţională!” a spus şi Claudiu Niculescu, luni. 

Afla mai multe despre: gicu grozavclaudiu niculescudinamo bucureştitransfer 

viewscnt
Articole similare