Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste proastă de la Montreal! Larisa Iordache s-a accidentat grav şi a părăsit competiţia

Veste proastă de la Montreal! Larisa Iordache s-a accidentat grav şi a părăsit competiţia

Gimnastică

Comentarii

Larisa Iordache s-a accidentat, la încălzire, chiar înainte de a intra la primul aparat din calificările la Campionatul Mondial de la Montreal, solul, şi a părăsit sala de concurs într-un scaun cu rotile. Gimnasta a suferit o ruptură de tendon.

Larisa Iordache trebuia să intre a doua la sol, dar după Ioana Crişan, care a fost notată cu 12.800, a intrat direct Cătălina Ponor, primind şi ea 13.266.

Calificările feminine sunt transmise în SUA şi, potrivit comentatorilor, Larisa Iordache s-a accidentat şi a părăsit sala de concurs într-un scaun cu rotile.

Ea urma să evolueze la toate cele patru aparate pentru calificarea în finală la individual-compus.

La ora transmiterii acestei ştiri, calificările continuă pentru România doar cu Cătălina Ponor şi Ioana Crişan, dar niciuna nu va evolua la toate aparatele.

Calificările feminine se încheie miercuri noaptea, după încă două subdiviziuni.

La masculin, Marian Drăgulescu este singurul care a obţinut calificarea într-o finală, la sărituri, el urmând a lua startul duminică.

Tot miercuri, la Montreal a avut loc o ceremonie dedicată Nadiei Comăneci, al cărei nume a fost dat Pieţei ”Place des Vainqueres” din Parcul Olimpic, în semn de recunoaştere şi apreciere. La eveniment au participat şi gimnaştii din lotul României, alături de alte personalităţi, precum preşedintele COSR, Mihai Covaliu, Marius Urzică sau Lucian Bute.

Campionatele Mondiale de la Montreal se desfăşoară între 2-8 octombrie.

Nadia Comăneci este ambasadorul evenimentului şi va înmâna medaliile de aur la individual-compus feminin.

Afla mai multe despre: larisa iordacheaccidentarecm de la montreal 

viewscnt
Articole similare