Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste proastă pentru echipa naţională. Chiricheş ratează meciurile cu Kazahstan şi Danemarca

Veste proastă pentru echipa naţională. Chiricheş ratează meciurile cu Kazahstan şi Danemarca

Echipa națională

Comentarii

Accidentat la umăr în meciul Bologna - Napoli 0-3, Vlad Chiricheş ar putea lipsi de pe gazon mai mult decât era prevăzut. Iniţial se credea că fundaşul central va fi indisponibil timp de o lună şi jumătate, însă presa italiană scrie că perioada s-ar putea prelungi cu încă o lună.

Vlad Chiricheş, căpitanul echipei naţionale a României, a suferit o luxaţie la umărul stâng, medicii nereuşind iniţial să-i pună umărul la loc. Potrivit ediţiei napolitane a cotidianului La Repubblica, problema la umăr persistă: recidiva suferită duminică nu trebuie subevaluată şi nu e exclusă o intervenţie chirugicală pentru a rezolva definitiv problema.
Timpul de recuperare ar fi de circa două luni şi jumătate, astfel că trebuie evaluat bine dacă intervenţia este necesară sau poate fi amânată pentru luna decembrie. Va depinde în principal de senzaţiile pe care le va avea în continuare Chiricheş, sunt informaţiile oferite de jurnaliştii din Italia.
Chiricheş a fost schimbat de către antrenorul Maurizio Sarri în minutul 43 al meciului de pe "Renato Dall'Arra", cu Raul Albiol. Fostul stelist va rata ultimele două meciuri ale naţionalei României în preliminariile Cupei Mondiale, cu Kazahstan (5 octombrie, pe teren propriu) şi Danemarca (8 octombrie, în deplasare).

Afla mai multe despre: echipa nationalapreliminarii cm 2018vlad chirichesromaniakazahstandanemarca 

viewscnt
Articole similare