Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste proastă pentru România cu mai puţin de două săptămâni înaintea Mondialului de handbal feminin: "Are o problemă la umăr"

Veste proastă pentru România cu mai puţin de două săptămâni înaintea Mondialului de handbal feminin: "Are o problemă la umăr"

Handbal

Comentarii

România dispută pe 2 decembrie primul său meci la Campionatul Mondial de handbal feminin, împotriva reprezentativei similare din Paraguay. Helle Thomsen, antrenoarea CSM-ului, ne-a oferit o veste proastă: Cristina Neagu are probleme

Mai jos ai toate reacţiile după CSM Bucureşti - Vystal 34-22.

"Am pierdut în Danemarca singurul nostru meci. În rest am jucat bine, şi astăzi ne-am concentrat pe durata celor 60 de minute. Nu trebuia să ne intereseze rezultatul, ci să ne iasă jocul. Cristina Neagu a avut o problemă la umăr, de aceea n-a jucat prea mult. Să nu uităm că ea trebuie să reprezinte şi România la Campionatul Mondial. Este şi cazul altor jucătoare din lot" - a spus Helle Thomsen la Telekom Sport. 

"Nu ne-am descurcat grozav în prima repriză. A fost un meci bun până la urmă, am jucat bine pe ofensivă. Sunt pregătită pentru Campionatul Mondial acum, inclusiv să înfrunt România. Mă voi revedea cu Bianca, Cristina... Suntem prietene, dar pe teren vom da prietenia la o parte" - a spus Camille Ayglon la Telekom Sport. 

"A fost greu şi plăcut în acelaşi timp. Mereu e bine când marchezi multe goluri, dar ne va fi greu în grupele principale. Nu va mai fi ca acum. Trebuie să jucăm şi mai bine pe faza ofensivă" - a spus Isabelle Gulldén la Telekom Sport. 

Campionatul Mondial de handbal feminin se vede la Telekom Sport între 1 şi 17 decembrie. 

Afla mai multe despre: cristina neagucampionatul mondialcsm bucurestihandbal feminin 

viewscnt
Articole similare