Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste tristă pentru fanii roş-albaştrilor! Motivul pentru care meciurile Stelei din Liga a IV-a nu se văd la TV

Veste tristă pentru fanii roş-albaştrilor! Motivul pentru care meciurile Stelei din Liga a IV-a nu se văd la TV

Fotbal intern

Comentarii

Chiar dacă interesul este unul imens, meciurile Stelei din Liga a 4-a nu se văd la televizor! Scandalul dintre AMFB şi CSA a făcut ca suporterii roş-albaştrilor să nu-şi poată vedea favorita pe micul ecran.

Petrolul şi Academia Rapid, alte echipe de tradiţie din ligile inferioare, au meciurile de pe teren propriu transmise în direct, în timp ce CSA Steaua nu a ajuns încă la un numitor comun cu AMFB.

Din informaţiile obţinute de Gazeta Sporturilor, la începutul sezonului s-a semnat un contract între AMFB şi CSA Steaua, iar acesta presupune o sumă de bani pentru ca steliştii lui Ion Ion şi Lăcătuş să poată fi văzuţi la tv.

1.500 de euro cere AMFB pentru fiecare meci pe care CSA Steaua l-ar dori transmis în direct. Armata a refuzat să plătească, motivând că nu are un buget pentru astfel de plăţi. În aceste condiţii, steliştii pot spera să-şi vadă echipa doar online, însă şi acolo clubul din Ghencea ezită să dea drumul transmisiunilor, asta deşi există un kit pentru live streaming pe internet.

Afla mai multe despre: steauameciuriliga 4tvdirectcsa steaua,  

viewscnt
Articole similare