Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste uriaşă pentru Bayern chiar înainte de duelul cu Arsenal. Vedetele absente au revenit la antrenamente

Veste uriaşă pentru Bayern chiar înainte de duelul cu Arsenal. Vedetele absente au revenit la antrenamente

Bayern Munchen

Comentarii

Manuel Neuer (38 de ani) a revenit la antrenamentele celor de la Bayern Munchen. Vestea excelentă vine chiar înainte de duelul cu Arsenal din Liga Campionilor.

Neuer, înapoi la antrenamentele lui Bayern

Portarul echipei Bayern Munchen, Manuel Neuer, a revenit luni dimineaţă, 8 aprilie, la antrenamente, înainte de deplasarea la Londra pentru meciul cu Arsenal, din prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, relatează AFP.

Accidentat la muşchii aductori luna trecută, în timpul cantonamentului echipei naţionale a Germaniei, căpitanul bavarezilor a ratat amicalele cu Franţa şi Ţările de Jos, precum şi cele două înfrângeri ale echipei Bayern Munchen cu Dortmund (0-2) şi Heidenheim (3-2).

Au revenit şi Coman şi Sane

Odată cu revenirea lui Leroy Sane, Kingsley Coman, Aleksandar Pavlovic şi Noussair Mazraoui, care au fost absenţi şi la Heidenheim, antrenorul lui Bayern, Thomas Tuchel, are o echipă aproape completă (lipsesc doar Bouna Sarr şi Sacha Boey) pentru a înfrunta ”tunarii” marţi seara, 9 aprilie.

An 2024 de uitat pentru Bayern

Sezonul 2023-2024 este unul de coşmar în istoria lui Bayern Munchen. În Bundesliga, gigantul Germaniei este pe locul al 2-lea, cu 60 de puncte, la 16 în spatele lui Bayer Leverkusen, astfel că este la un pas să piardă primul titlu după 11 ani la rând.

În Cupa Germaniei a fost eliminată de FC Saarbrucken, echipă din divizia a treia germană, în timp ce în Liga Campionilor, are duel în sferturi cu Arsenal, noul lider din Premier League.

Afla mai multe despre: bayern munchenmanuel neuerliga campionilorbundesliga 

viewscnt
Articole similare