Experiențe împreună.
You are here:

Veste uriaşă pentru fanii FCSB! Posibile amicale cu Real Madrid, Liverpool şi Bayern vara viitoare

Veste uriaşă pentru fanii FCSB! Posibile amicale cu Real Madrid, Liverpool şi Bayern vara viitoare

FCSB

FCSB ar urma să fie vara viitoare gazda unui patrulater de senzaţie, cu Real Madrid, Liverpool şi Borussia Dortmund sau Bayern Munchen printre adversare.

Conform GSP, compania de specialitate care ar urma să se ocupe de acest eveniment a început deja corespondenţa cu echipele din străinătate pentru a găsi date libere în calendarul competiţional pentru acest patrulater. "E primul şi cel mai important pas de făcut în acest moment. Trebuie să găsim o perioadă care să fie acceptată de toate părţile. Apoi se vor pune la punct toate detaliile. Evident, vor exista clauze speciale în contracte ca echipele să vină cu 80% dintre vedete, aşa cum a făcut şi Barcelona".

În 2012, Barcelona lui Messi venea la Bucureşti pentru a juca o partidă amicală cu Dinamo. Rămâne de văzut însă dacă acest patrulater se va organiza, ţinând cont că au existat încercări fără succes în precedenţii doi ani. 

Comentarii
viewscnt
Articole similare
VIDEO | Griezmann, execuţia serii în Liga Campionilor! 8 goluri la PSG - Celtic! Toate reuşitele sunt AICI!PlayPlay

Din nou PSG a reuşit să iasă în evidenţă, câştigând cu scorul de 7-1 de Celtic. Asta în condiţiile în care scoţienii au deschis scorul în minutul 2! Griezmann îşi are şi el locul în reluările din această seară, marcând din foartfecă în victoria pe care Atletico madrid a bifat-o cu AS Roma, scor 2-0. Cel mai aşteptat meci al zilei, Juventus - Barcelona s-a încheiat 0-0.