Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veşti bune din "Ştefan cel Mare" I Negoiţă le-a promis dinamoviştilor o primă de 60.000 de euro!

Veşti bune din "Ştefan cel Mare" I Negoiţă le-a promis dinamoviştilor o primă de 60.000 de euro!

Dinamo București

Comentarii

Finanţatorul lui Dinamo a vizitat echipa zilele trecute la Săftica şi a promis jucătorilor bonusuri financiare suplimentare faţă de cele stipulate în contractele fiecărui fotbalist.

Conform Gazetei Sporturilor, Ionuţ Negoiţă le-a transmis fotbaliştilor că o victorie cu Concordia va fi răsplătită cu 20.000 € pentru toată echipa. Aceeaşi sumă este valabilă şi pentru celelalte două meciuri rămase până în play-off, cu FCSB şi cu Astra Giurgiu. Cu alte cuvinte, "câinii roşii" pot să încaseze un total de 60.000 € pentru 9 puncte. Împărţit la 18 jucători, titulari şi rezerve, suma poate ajunge la puţin peste 3.000 € de jucător.

"Meciul cu Chiajna este cel mai important joc pentru că trebuie să câştigăm. Într-adevăr nu i-am mai bătut de mult, sunt jucători buni, au echipă bună, va fi foarte greu. Eu sunt convins că putem învinge, am încredere în jucătorii mei. Nu mă tem de nimeni de la Chiajna, trebuie să jucăm noi bine şi atunci sunt sigur că nu vor fi probleme”, a declarat Miriuţă.

Tehnicianul a precizat că ultimele noutăţi din lotul său, Antun Palici şi Gabriel Torje, s-au pregătit bine şi vor face parte din lotul pentru Chiajna.

Afla mai multe despre: dinamobaniprimenegoitamiriutachiajna 

viewscnt
Articole similare