Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veşti bune pentru Academia Rapid. Aproape de revenirea acasă

Veşti bune pentru Academia Rapid. Aproape de revenirea acasă

Fotbal intern

Comentarii

Rapidiştii au primit o veste excelentă, de mult aşteptată de toată suflarea alb-vişinie. Astfel, s-a aprobat trecerea bazei ProRapid de la Ministerul Finanţelor către Primăria Municipiului Bucureşti, iar următorul pas, unul foarte important, ar fi ca aceasta să ajungă la Primăria Sectorului 1. Totodată CGMB va cere Guvernului să adopte o hotărâre pentru transmiterea în administrarea municipalităţii a Bazei Pro Rapid situate pe bd. Bucureştii Noi pentru reincluderea acesteia în circuitul sportiv şi de agrement.

În raportul de specialitate al proiectului se menţionează că municipiul Bucureşti se confruntă cu un deficit în ceea ce priveşte bazele sportive şi terenurile de sport.

Potrivit raportului, municipalitatea îşi propune să participe la dezvoltarea infrastructurii sportive, având în vedere rolul şi contribuţia sportului în promovarea unui stil de viaţă activ şi sănătos, prin crearea unui spaţiu modern pentru desfăşurarea de activităţi sportive şi recreative.

"Pentru realizarea acestui obiectiv s-a identificat ca posibil amplasament un imobil situat în Şos. Bucureştii Noi nr. 170 - Baza Pro Rapid, sector 1, Bucureşti. (...) Acest imobil este poziţionat cu ieşire la lac, ceea ce avantajează destinaţia investiţiei prevăzută ca bază sportivă şi de agrement în interesul cetăţenilor", se explică în document.

Cum Primăria Sectorului 1 a anunţat deja că susţine proiectul Academia Rapid atunci lucrurile intră pe un făgaş clar pentru echipă. Giuleştenii s-ar putea întoarce imediat cum Guvernul îşi dă ok-ul în baza de la Pro Rapid. 

Afla mai multe despre: academia rapidbaza pro rapidguvernulalb visinieaprobareprimaria sectorului 

viewscnt
Articole similare