Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veşti despre Florinel Coman după ce a ieşit accidentat de pe teren: "Nu e foarte clar, n-a simţit o înţepătură"

Veşti despre Florinel Coman după ce a ieşit accidentat de pe teren: "Nu e foarte clar, n-a simţit o înţepătură"

Echipa națională

Comentarii

În victoria României contra Macedoniei de Nord, meci terminat scor 3-2, Florinel Coman s-a accidentat după 10 minute de joc.

Florinel Coman a suferit o accidentare la doar 10 minute după ce a început meciul împotriva Macedoniei. Atacantul celor de la FCSB este într-o situaţie incertă, iar selecţionerul României nu ştie dacă se va mai baza pe el la următoarele partide.

Mirel Rădoi îşi face griji despre Florinel Coman care s-a accidentat în meciul cu Macedonia

După victoria României cu scor 3-2 împotriva Macedoniei de Nord, Mirel Rădoi a vorbit despre accidentarea lui Florinel Coman din minutul 10, iar acesta îşi face grji pentru fotbalistul FCSB-ului. Florinel Coman nu este într-o stare medicală favorabilă, iar selecţionerul României aşteaptă rezultatele de la medicul lotului pentru a afla dacă se mai poate baza pe serviciile lui "Mbappe de România". Mirel a vorbit şi despre posibilitatea de a-l schimba pe Niţă din primul 11, dar va urma să mai analizeze situaţia portarului.

"Aşteptam rezultatul final după ce va face un RMN, în momentul de faţă nu e foarte clar, n-a simţit o înţepătură să zic că e o leziune musculară, dar nici nu pot să spun că va fi foarte repede pe teren pentru că a simţit o durere destul de mare.

Echipa a câştigat, nu ştiu dacă putem să-l înlocuim şi să-l învinovăţim pe Niţă. Va depinde cum se va antrena zilele următoare la Mogoşoaia pentru că nu pot să iau o decizie după o greşeală.

E clar că atunci când apar greşeli de genul ăsta, ne uităm de unde se marchează golul şi spunem că aia e zona vulnerabilă.

Ne bucurăm împreună pentru victorie, de mâine dimineaţă tot ce s-a greşit în această seară, va fi prezentată o analiză mâine dimineaţă unde vom expune ce s-a întâmplat la primirea golurilor.", a declarat Mirel Rădoi.

Despre debutul lui Mihăilă şi cele trei schimbări ofensive

În urma unei posibile leziuni musculare, Florinel Coman a trebuit să iasă de pe teren, iar în minutul 14 în locul acestuia a intrat Valentin Mihăilă, care a marcat al doilea gol al tricolorilor şi primul în tricolul României, chiar la debutul său.

"Pe Vali îl cunosc mai bine decât pe Florinel, chiar dacă am lucrat mai mult cu Florinel. Sunt antrenorul care l-a debutat la echipa de tineret, sunt şi antrenorul care l-a debutat la echipa mare...are un potenţial imens, dar este un tip care, din punctul meu de vedere, trebuia adus şi când are un adversar favorabil. Iar echipa Macedoniei putea să fie...dacă am fi jucat primul meci cu Germania, era probabil că el să fie titular şi Florinel pe parcurs.", a spus selecţionerul României.

Mirel Rădoi a mai vorbit la conferinţa de presă şi despre cele trei schimbări făcute cu 15 minute înainte de finalul partidei, toate au fost în compartimentul ofensiv, Maxim, Bicfalvi şi Ianis Hagi, care a marcat primul său gol pentru echipa mare a naţionalei şi care a înscirs şi golul victoriei, de 3-2.

"Am văzut ultimele zece partide ale Macedoniei şi ne-am gândit că dacă vom face anumite schimbări în compartimentul defensiv, era 2-0, apărarea funcţiona cât de cât bine, nu primisem gol...ştiam că ei nu mai au nimic de pierdut şi am încercat să introduc jucătorii de atac ca să ţinem presiunea foarte sus.

Am încercat să aducem acolo prospeţime. Probabil că, la 2-0, cei care au intrat s-au gândit că poate să fie o partidă foarte uşoară. După  aceea nu am mai putut să reacţionăm.", a mai adăugat Rădoi.

Următorul meci al României va fi la Bucureşti împotriva Germaniei, duminică, 28 martie de la 21:45.

Afla mai multe despre: mirel radoiflorinel comanflorinel coman accidentare 

viewscnt
Articole similare