Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veşti proaste pentru Alibec: "Poate sta şi trei ani cu boala asta dacă tratamentul nu e corect!"

Veşti proaste pentru Alibec: "Poate sta şi trei ani cu boala asta dacă tratamentul nu e corect!"

FCSB

Comentarii

Problemele medicale pe care le are Alibec, dezvăluite în premieră de Mihai Stoica după meciul cu Dinamo sunt mai serioase decât se credea. Atacantul roş albaştrilor a fost lăsat acasă şi nu a făcut deplasarea în Elveţia alături de colegii săi.

Atacantul suferă de câteva luni de pubalgie. Pe scurt, e vorba despre un dezechilibru al musculaturii din zona pubiană. Un medic sportiv cu experienţă mare explică pentru Gazetă:
 
“Cauza principală o constituie antrenamentele defectuoase. Afecţiunea dă dureri mari, supărătoare şi nu trece de la sine. Nu ca ruptura  musculară, la care iei o pauză şi muşchiul se vindecă. La pubalgie e nevoie de tratament, repausul ajută prea puţin. Se poate sta şi trei ani cu boala asta dacă tratamentul nu e corect şi dacă nu sunt eliminate cauzele problemei. Staff-ul trebuie să-i programeze lui Alibec un antrenament special, individualizat în funcţie  de afecţiunea asta”.

După meciul cu Dinamo, patronul echipei FCSB spunea despre Alibec: "Steaua nu stă niciodată într-un jucător, iar Denis trebuie să înţeleagă că întâi e Steaua şi după aia Densi Alibec. El trebuie să se muleze după Steaua. Dacă nu se mulează după Steaua, o să aibă probleme. Dar văd că se mulează. Credeam că o să mârâie, dar am văzut că a fost vesel, l-a îmbrăţişat pe Gnohere, am apreciat asta. Dacă o să fie aşa şi o să se comporte aşa, o să fie bine. Dacă nu, îi transmit că aici nu e Astra".
 

Afla mai multe despre: alibecaccidentarepubalgieprobleme medicaleabsentaexplicatii 

viewscnt
Articole similare