Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veşti proaste pentru jucătoarele din circuitul WTA. Serena Williams revine în competiţii

Veşti proaste pentru jucătoarele din circuitul WTA. Serena Williams revine în competiţii

Tenis

Comentarii

Serena Williams va reveni în competiţii în întâlnirea pe care echipa SUA o va disputa, în 10-11 februarie, pe teren propriu, la Asheville, cu Olanda, în turul I al Grupei Mondiale din FedCup.

Din echipa americană vor mai face parte Venus Williams, locul 5 WTA, şi Coco Vandeweghe, locul 9 WTA, a patra jucătoare urmând a fi anunţată ulterior.

Serena Williams, fost lider WTA, a jucat de nouă ori pentru SUA în FedCup, ultima dată în 2015. În această competiţie, ea este neînvinsă la simplu (13-0) şi a câştigat trei din cele patru meicuri jucate la dublu. În 1999, Serena Williams a câştigat competiţia cu echipa ţării sale.

Serena Williams, deţinătoarea trofeului, nu a participat la Australian Open, deoarece nu s-a simţit suficient de bine pregătită pentru a evolua la nivelul pe care-l doreşte la primul Grand Slam al anului,

Jucătoarea americană a devenit mamă la 1 septembrie 2017, când a dat naştere unei fetiţe, Alexis Olympia Ohanian, la Centrul Medical St. Mary’s din Palm Beach, Florida. Williams era însărcinată când a câştigat Australian Open, la începutul anului trecut, ultima competiţie la care a participat.

La 30 decembrie, fostul lider WTA  a revenit pe teren la un meci demonstrativ la Abu Dhabi, în care a fost învinsă de letona Jelena Ostapneko, cu scorul de 6-2, 3-6, 10-5.

Afla mai multe despre: serena williamsfed cupolandaashevillesuawta 

viewscnt
Articole similare