Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viaţa după Ronaldo! Nici Mbappe, nici Kane, nici Hazard! Dintre ei va alege Realul un înlocuitor pentru CR7

Viaţa după Ronaldo! Nici Mbappe, nici Kane, nici Hazard! Dintre ei va alege Realul un înlocuitor pentru CR7

Campionate

Comentarii

Ajuns la 32 de ani, Cristiano Ronaldo încă este numărul 1 la Real Madrid, însă galacticii sunt conştienţi că portughezul nu-şi va mai putea menţine nivelul ridicat foarte multe sezoane şi îi caută un înlocuitor.

Deşi în ultimele săptămâni s-a vorbit intens despre un transfer al atacantlui englez Harry Kane, gruparea blanco pare să aibă planuri diferite. Publicaţia spaniolă Diario Gol prezintă lista scurtă a Realului pentru posibilul înlocuitor al lui CR7, iar numele sunt surprinzătoare pentru mulţi.

Conform sursei citate, galacticii îi vizează pe brazilianul Lincoln (18 ani - Gremio, împrumutat la Rizespor), portughezul Goncalo Guedes (20 de ani - PSG, împrumutat în prezent la Valencia) şi Paulo Dybala (23 de ani - Juventus).

Dacă Paulo Dybala nu mai reprezintă o necunoscută pentru nimeni, numele său fiind adesea adus în discuţie când vine vorba de marile cluburi ale Europei, Lincoln şi Guedes sunt fotbalşti care abia apar în prim-plan.



Împrumutat de PSG la Valencia, Goncalo Guedes are parte de un start de sezon de vis şi i-a ajutat pe "lilieci" să urce peste Real Madrid în clasament.

Lincoln reprezintă marea surpriză, în condiţiile în care brazilianul de 18 ani joacă în prezent la Rizespor, sub formă de împrumut. Comparat în ţara natală cu Ronaldinho, Lincoln poate juca pe orice poziţie în linia ofensivă.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldodybalalincolnguedes 

viewscnt
Articole similare