Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victoria cu Poli Iaşi, gură de oxigen pentru FCSB: ”Era meciul de care m-am temut cel mai tare” | EXCLUSIV

Victoria cu Poli Iaşi, gură de oxigen pentru FCSB: ”Era meciul de care m-am temut cel mai tare” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica (58 de ani), şi-a exprimat punctul de vedere cu privire la jocul făcut de vicecampioana României în partida cu Poli Iaşi, de pe Arena Naţională, care a însemnat a cincea victorie consecutivă a bucureştenilor în campionat.

FCSB a trecut de Poli Iaşi, scor 2-1, într-un meci din etapa a şasea a noului sezon din Superliga României.

Golurile bucureştenilor au fost marcate de Ovidiu Popescu, în minutul 44, şi Darius Olaru, în minutul 68, respectiv Vaşvari (79) pentru moldoveni.

La ambele reuşite semnate de jucătorii roş-albaştrilor pasa decisivă a venit din partea lui Florinel Coman.

Meciul cu Poli Iaşi a fost primul pe care FCSB l-a jucat după ratarea calificării în play-off-ul Conference League, în urma eşecului cu Nordsaelland, din Danemarca.

Mihai Stoica răsuflă uşurat după victoria FCSB-ului cu Poli Iaşi: ”Era meciul de care m-am temut cel mai tare” | EXCLUSIV

La o zi distanţă după o nouă victorie în campionat, Mihai Stoica a fost invitat în studioul Orange Sport să tragă concluziile.

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB a punctat că echipa a reacţionat bine şi a prestat un joc foarte bun, în ciuda eliminării din Europa, din urmă cu câteva zile.

”Ăsta era meciul de care m-am temut cel mai tare, că pierdusem calificarea. E greu de înţeles că nu au fost acolo, ştiu cum este. 

Îmi făceam probleme, doar că am făcut un joc bun, consistent. Am jucat bine, am avut multe ocazii. A venit golul senzaţional marcat de Ovidiu Popescu, iar la 2-0 nu ne-am relaxat. 

Am primit golul ăla după trei greşeli grave. Când eşti obosit psihic, iei decizii proaste”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Odată cu succesul reuşit pe Arena Naţională contra lui Poli Iaşi, FCSB a ajuns la cinci victorii la rând în acest sezon, în campionat.

Mihai Stoica: ”Bătaie de joc! De ce UEFA a permis asta?”

”Nu vreau nici să mă cert cu nimeni. Am ieşit din Europa, suntem concentraţi pe campionat, Era cam compromisă soarta partidei în opinia mea.

Ăla nu e teren sintetic. Este o bătaie de joc. De ce UEFA permite unei ţări precum Danemarca să joace pe cartonul ăla? Eu nu mai înţeleg”, afirma oficialul FCSB-ului, după eliminarea din Conference League.

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoicasuperliga 

viewscnt
Articole similare