Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victoria cu Sepsi le-a dat încredere celor de la Chiajna! "Mergem la Dinamo să câştigăm!"

Victoria cu Sepsi le-a dat încredere celor de la Chiajna! "Mergem la Dinamo să câştigăm!"

Fotbal intern

Comentarii

Conordia Chiajna a obţinut victoria pe teren prorpiu contra celor de la Sepsi. Claudiu Bumba a adus victoria în prelungirile partidei, marcând pentru 2-1. Elevii antrenai acum de Ion Moldovan, după plecarea lui Miriuţă, merg în Ştefan cel Mare, etapa viitoare, cu gândul la victorie.

"Azi echipa a dat dovadă de multă determinare. Am schimbat sistemul de joc, cu doi atacanţi şi am avut atât forţă, cât şi viteză de joc. Norocul face parte din joc. Dacă până acum echipa nu a avut noroc şi şansă, a avut în seara asta. Comparativ cu adversarii noştri, noi am avut mai mult timp, să pregătim meciul, am fost mai proaspeţi", a declarat Ion Moldovan la Telekom Sport.

"O victorie foarte muncită, azi am câştigat în ultimele secunde, dar aşa este fortbalul, am profitat de greşeala lor. Aveam reală nevoie de cele trei puncte. Miriuţă ne-a lăsat într-un moment greu, dar suntem uniţi şi asta este foarte important. Domnul mister Moldovan şi-a făcut treaba şi ne ţine pe toţi la fel şi aşa trebuie să fim, să ne mentalizăm şi să credem în noi", a declarat Tha'er Bawab la Telekom Sport.

"Am întâlnit o echipă foarte arţăgopasă, aşezată bine în teren şi mă bucur că am debutat cu gol. Sper să se lege victoriile în viitor, de aia am şi venit la Chiajna, să îi ajut şi să mă ajut pe mine, apoi. Am vorbit şi cu colegii, nu antrenorul e de vină, nu el greşeşte, nu el joacă. Mă bucur pentru nea Vasile că a plecat la Dinamo. Mergem la Dinamo să facem un joc bun şi, de ce nu, să câştigăm", a decarat Caudiu Bumba la Telekom Sport.

 

 

Afla mai multe despre: chiajnasepsibawabvictoriemiriuta 

viewscnt
Articole similare