Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victoria României din meciul cu Turcia l-a îmbogăţit pe un parior din Bucureşti. Cât a câştigat!

Victoria României din meciul cu Turcia l-a îmbogăţit pe un parior din Bucureşti. Cât a câştigat!galerie foto

Pariuri sportive

Comentarii

Într-o săptămână în care meciurile de fotbal oficiale au dispărut complet de pe radarul pariorilor, un băiat din Bucureşti a câştigat o sumă impresionantă!

Românul a partiat 10 lei pe 11 evenimente, din fotbal şi tenis şi a încasat aproximativ 20.000 de lei. Acesta a avut cote excelente. Cea mai mare de pe bilet a fost 5,35 la meciul Luxemburg - Ungaria. Pariorul a fost atât de inspirat, încât a mizat pe victoria liliputanilor. Gazdele au deschis scorul în minutul 15, iar maghiarii au egalat trei minute mai târziu. Până în minutul 84 nu s-a mai înscris niciun gol, dar, spre bucuria omului nostru, Martins i-a adus victoria lui Luxemburg pe final de meci.

Bucureşteanul a avut încredere şi în succesul României, din amicalul cu Turcia. Acesta a mizat pe victoria ”tricolorilor” şi nu a fost dezamăgit. Naţionala pregatită de Cosmin Contra s-a impus cu scorul de 2-0. Omul meciului a fost Gicu Grozav, care a reuşit să marcheze de două ori. Ultimul meci de pe bilet şi, totodată, cel care s-a terminat cel mai târziu a fost Khachanov - Coric, de la turneul Nex Gen. Coric a revenit spectaculos de la 0-2, câştigânt următoarele trei seturi ale meciului!

1.731,92 a fost cota totală a biletului câştigător, unul dintre cele mai mari încasate în ultima săptămână de pariorii din România!

Sursa foto: www.bilete-pariuri.ro

Afla mai multe despre: romaniaturciabilet castigatorpariuribilete castigatoare 

viewscnt
Articole similare