Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victorie importantă pentru Dinamo în Liga Campionilor! Jucătorii lui Constantin Ştefan s-au impus în faţa celor de la Elverum

Victorie importantă pentru Dinamo în Liga Campionilor! Jucătorii lui Constantin Ştefan s-au impus în faţa celor de la Elverum

Handbal

Comentarii

Dinamo a debutat cu dreptul în noul sezon din Liga Campionilor la handbal. Campionii României au învins-o pe Elverum la două goluri diferenţă.

LIVE SCORE | Dinamo - Elverum 26-24, Telekom Sport 1

Dinamo a început excelent confruntarea cu Elverum din prima etapă a grupelor Ligii Campionilor. „Câinii” s-au aflat tot timpul la conducere în primele 20 de minute, dar nordicii au revenit şi au trecut ei în avantaj de două goluri. Constantin Ştefan a simţit momentul greu şi a luat imediat time-out.

Câinii s-au trezit şi au marcat de trei ori în ultimele patru minute, fără să primească gol, iar la cabine s-a intrat cu 12 la 11.

În partea a doua, tunisianul Missaoui a fost îngerul păzitor al dinamoviştilor. A blocat atac după atac şi i-a ţinut în viaţă pe câini în ciuda perioadei mai negre din ofensivă. Dinamoviştii au avut noroc şi cu barele şi s-au distanţat chiar la trei goluri. Finalul a fost incendiar, dar Dinamo a reuşit să ţină de scor şi să se impună cu 26 la 24.

• Minutul 45, Elverum restabileşte egalitatea, 16-16.

• Dinamo, prima echipă care se distanţează la trei goluri în partidă, 14-11, minutul 35.

• Trei intervenţii consecutive pentru portarul tunisian din poarta lui Dinamo.

• Dinamo începe cu gol repriza secundă, 13-11!

PAUZĂ

• Din nou egalitate în sala Dinamo! 11-11, minutul 29. Dinamoveştii revin la conducere, după ce-au marcat trei goluri consecutive fără să primească, 12-11.

• Elverum se distanţează pentru prima oară la două goluri, 9-11!

• Gol spectaculos marcat de Mousavi în minutul 23!

• Elverum trece pentru prima oară în avantaj în minutul 20 (6-7)!

• Debut bun de partidă pentru echipa din Ştefan cel Mare!

Dinamo incepe sezonul de Champions League cu un meci impotriva lui Elverum, care va fi miercuri, de la ora 19:30, in direct pe Telekom Sport 1. Cele doua echipe s-au intalnit in grupe si in sezonul trecut.

„Schimbarea va fi că ne dorim să câştigăm. Anul trecut nu am căştigat nici acasă nici în deplasare”, a spus antrenorul Constantin Ştefan.

Pivotul Dan Savenco speră ca experienţele anterioare ale echipei în grupele Ligii Campionilor să-i ajute să obţină o performanţă mai bună în acest an. „Sperăm anul acesta să nu mai repetăm aceleaşi greşeli. Avem din punctul meu de vedere o echipă mult mai echilibrată decât anul trecut, suntem mai omogeni, să zic aşa, şi sperăm să facem o figură frumoasă”, a spus Savenco.

Vezi ÎN DIRECT la Telekom Sport partida Dinamo - Elverum, miercuri, ora 19:30

Dinamo e pentru al treilea an consecutiv in grupele Ligii Campionilor. De data aceasta obiectivul e calificarea.

„Dacă e să ne uităm în grupa noastră, eu zic că Wisla Plock ar fi cea mai galonată echipă şi Leon. Dar anul ăsta vrem şi noi să emitem pretenţii”, a spus antrenorul echipei dinamoviste.

„Din punctul meu de vedere, toţi sunt periculoşi, pentru că jucăm în Champions League. Acolo toate echipele sunt puternice, toate echipele vor arăta ceea ce pot şi vor încerca să facă un joc cât mai bun. Fiecare meci va trebui să îl tratăm cu seriozitate, iar fiecare greşeală cu siguranţă va fi taxată de adversar”, a spus Dan Savenco.

Foto: Dinamo - Facebook

Afla mai multe despre: handbal masculindinamo 

viewscnt
Articole similare