Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victorie în prelungiri pentru NY Rangers, în NHL Winter Classic

Victorie în prelungiri pentru NY Rangers, în NHL Winter Classic

NHL

Comentarii

Prima zi a lui 2018 a adus şi cel mai aşteptat meci al sezonului din hocheiul de peste ocean, NHL Winter Classic. În direct la Telekom Sport, New York Rangers au condus cu 2-0, s-au văzut egalaţi şi au avut nevoie de prelungiri şi gol de aur pentru a-i învinge pe Buffalo Sabres cu 3-2 şi a continua seria perfectă de meciuri în aer liber, 4 victorii din 4 partide!

Atmosfera glacială de la CitiField, din Queens ( - 9 grade Celsius la ora începerii şi vânt puternic ) a fost topită de cei aproape 42.000 de fani veniţi pe arena echipei de baseball New York Mets să vadă în direct a 10-a ediţie a NHL Winter Classic. Imnul Statelor Unite a fost interpretat de un cor de copii născuţi în 2008, anul în care a avut loc primul meci în aer liber din istoria recentă a National Hockey League. Buffalo Sabres au jucat şi atunci, în 2008, şi reveneau după 10 ani într-un Winter Classic, dar rezultatul a fost acelaşi: meci pierdut, chiar dacă la finalul timpului regulamentar rezultatul era unul de egalitate.

Rangers au pornit partida ca din puşcă şi după doar 8 minute şi 20 de secunde conduceau cu 2-0, goluri Carey şi Grabner. După prima repriză, echipa din Buffalo şi-a revenit din pumni şi a reuşit egalarea, mai întâi în superioritate numerică, iar apoi prin cel mai frumos gol al meciului, cel de 2-2, înscris de fundaşul finlandez Rasmus Ristolainen în debutul reprizei a treia. S-a ajuns în prelungiri şi a fost nevoie de un power-play pentru ca new-yorkezii să marcheze golul de aur, prin J.T. Miller, şi să-şi menţină parcursul perfect în meciurile în aer liber, 4 victorii din tot atâtea partide. Traseu care coincide cu cel al portarului suedez Henrik Lundqvist, titular în poarta lui Rangers în toate cele 4 meciuri.

Oaspeţii au ajuns astfel la 47 de puncte şi au egalat Columbus Blue Jackets pe locul 3 în clasamentul diviziei Metropolitan din conferinţa de Est a NHL. Miercuri dimineaţă, de la ora 02:00, Telekom Sport transmite în direct din Philadelphia marea rivalitate a statului Pennsylvania, Flyers vs. Penguins.

Afla mai multe despre: rangersbuffalonhl 

viewscnt
Articole similare