Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victorie muncită, dar extrem de meritată, pentru liderul NHL, Tampa Bay Lightning, 3-1 cu Montreal

Victorie muncită, dar extrem de meritată, pentru liderul NHL, Tampa Bay Lightning, 3-1 cu Montreal

Hochei pe gheață

Comentarii

În direct la Telekom Sport, echipa din Florida a revenit în faţa propriilor suporteri, după ce a fost condusă de Montreal Canadiens, a înregistrat a 8-a victorie consecutivă pe teren propriu şi, cu 56 de puncte, se menţine confortabil pe primul loc în clasamentul cumulat al ligii.

Portarul Carey Price a fost principalul motiv pentru care canadienii le-au făcut viaţa grea rivalilor din divizia Atlantic. Cele două adversare s-au întâlnit pentru prima oară în acest sezon şi pentru prima oară după transferul din vară în care Jonathan Drouin şi Mihail Sergaciov au schimbat echipele între ei.

Price a parat 31 de şuturi pe poarta sa şi Canadiens conduceau cu 1-0 până în finalul reprizei a doua. Atunci, cu 11,8 secunde rămase pe cronometru, Steven Stamkos a egalat pentru gazde. Căpitanul lui Tampa Bay a realizat dubla în repriza a 3-a, cu un gol în dublă superioritate, iar trupa din Florida revine cu o victorie după pauza de Crăciun de 4 zile, al 10-lea succes în 11 meciuri.

Cu 56 de puncte, Lightning se menţin pe primul loc în divizia Atlantic, în conferinţa de Est şi în clasamentul general al NHL. Meciul revanşă are loc peste fix o săptămână, la Centre Bell, din Montreal. Vineri dimineaţă, de la ora 04.00, Telekom Sport transmite în direct partida dintre Edmonton Oilers şi Chicago Blackhawks.

Afla mai multe despre: tampa bay lightningmontrealnhlexclusivtelekomsport 

viewscnt
Articole similare