Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VICTORY CUP | Răzvan Marin şi-a „furat” tatăl de la derby

VICTORY CUP | Răzvan Marin şi-a „furat” tatăl de la derbygalerie foto

Fotbal

Comentarii

Mulţi dintre foştii mari campioni din fotbalul românesc au continuat să fie activi şi după retragere. Unul din nucleele cele mai solide este format, în majoritate, din foşti componenţi ai generaţiei Steaua 2006, adică fix echipa care a obţinut cea mai mare performanţă românească la nivel de club: o semifinală de Cupa UEFA.

Strânşi sub numele de Old New Stars, băieţii conduşi din teren de Petre Marin evoluează în prima Ligă a Victory Cup Casa Pariurilor, iar săptămâna trecută au disputat derby-ul campionatului împotriva liderului Eletrictelecom.

Din păcate pentru vedete, căpitanul lor nu a putut ajunge, pentru că, la aceeaşi oră, fiul său, Răzvan, avea un meci mult mai important de jucat, împotriva Sevillei, în Europa League. Fără Petre Marin, dar cu Sorin Ghionea, Stelian Stancu, Bogdan Pătraşcu sau Dragoş Bogdan în echipă, vedetele au condus de două ori, dar de fiecare dată liderul Ligii 1 a Victory Cup Casa Pariurilor a revenit.

Oricum, partida a avut toate ingredientele: viteză, încrâncenare, goluri frumoase, faze frumos construite (DETALII AICI). Acum, Petre Marin aşteaptă returul pentru a-şi lua revanşa, mai ales că cei de la Old New Stars visau ca prin această victorie să micşoreze diferenţa dintre ei şi Electrictelecom.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: cupa uefavictory cup 

viewscnt
Articole similare