Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | 38 de ani de la o performanţă senzaţională! Universitatea Craiova, prima echipă din România care elimina o grupare din Anglia

VIDEO | 38 de ani de la o performanţă senzaţională! Universitatea Craiova, prima echipă din România care elimina o grupare din Anglia
Comentarii

Pe 7 noiembrie 1979, pe Ellan Road, Universitatea Craiova o punea din nou la respect pe Leeds. Se termina 2-0, după ce în tur, pe ”Central”, oltenii reuşeau acelaşi scor.

”Ne întoarcem în timp. Mai exact, pe data de 7 noiembrie 1979. Pe stadionul „Elland Road“ din Leeds, 14.438 de spectatori asistau la meciul retur din turul doi al Cupei UEFA: Leeds United - Universitatea Craiova.

Minutul 68: gol Sorin Cârţu. Din tribună, Sebastian Domozină exclamă: <<Mă simt oltean chiar şi la ... Leeds!>>.
Minutul 84: gol Aurică Beldeanu, povestit apoi: <<Am vrut să trimit puternic mingea în tribună pentru a trece timpul. Dar, cu toate astea, am lovit-o perfect, mingea s-a dus direct în vinclu şi a ieşit un gol senzaţional>>”, scrie site-ul oficial al celor de la CSU Craiova.

Echipa Ştiinţei din acel meci: Boldici - Negrilă, Bumbescu, Ştefănescu, Ungureanu - Balaci, Beldeanu, Ţicleanu (88’ Purima), Geolgău (88’ Donose)- Cămătaru, Cârţu.

Afla mai multe despre: universitatea craiovaleedscupa uefa 

viewscnt
Articole similare