Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | A izbucnit în lacrimi după primul mare succes al carierei. Imagini emoţionante cu Kyle Edmund, câştigător al turnelui de la Antwerp

VIDEO | A izbucnit în lacrimi după primul mare succes al carierei. Imagini emoţionante cu Kyle Edmund, câştigător al turnelui de la Antwerp

Tenis

Comentarii

Kyle Edmund a reuşit cea mai importantă victorie din cariera sa. Britanicul s-a impus în finala de la Antwerp, scor 3-6. 7-6, 7-4 şi a izbucnit în lacrimi la finalul partidei.

La Antwerp, turneu la care premiile sunt de 612.755 de euro, Edmund, cap de serie numărul 1, l-a învins pe francezul Gael Monfils, numărul 38 mondial şi cap de serie 6, scor 3-6, 7-6 (2), 7-6 (4).

A fost cel mai important succes din cariera tensimanului britanic, la capătul unui meci maraton, care a durat două ore şi 27 de minute. Anul trecut la Wimbledon, Monfils câştigase primul duel direct cu Edmund.

În vârstă de 23 de ani, Edmund este un sportiv britanic, ale cărei origini sunt însă sud-africane. Kyle ocupă în prezent locul 14 ATP, cea mai bună clasare a carierei sale.

Este pregătit de Frederik Rosengren şi a atins faza semifinalelor la Australian Open, cea mai buna performanţă din cariera sa la un turneu de Grand Slam. În aprilie, Keyle Edmund pierduse finala pe zgură din Maroc, în faţa lui Pablo Andujar.

Afla mai multe despre: kyle edmund 

viewscnt
Articole similare