Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | A mai rămas fix o lună până la primul derby din 2018! Mesajul lui Dănciulescu pentru FCSB: "Se tem de noi!"

VIDEO | A mai rămas fix o lună până la primul derby din 2018! Mesajul lui Dănciulescu pentru FCSB: "Se tem de noi!"

Superliga

Comentarii

Primul derby al anului se joacă peste o lună, dar înţepăturile au început. Dănciulescu ştie de ce nu îi vor rivalii în play-off şi le cere propriilor jucători să vorbească pe teren.

Dinamo a terminat anul 2017 în afara locurilor de play-off, situaţie inacceptabilă pentru Ionel Dănciulescu. Campion de trei ori cu roş-albii, oficialul aşteaptă mai mult de la jucători.

"Se simte optimismul, încrederea în forţele proprii, dar asta vreau să o văd în prima etapă, împotriva celor de la Craiova, adică din gură vorbim şi spunem multe, vreau să văd fapte şi am nevoie de o tresărire de orgoliu din partea lor. Dinamo are un lot de play-off, nicidecum de play-out şi e momentul ca ei să demonstreze lucrul acesta, începând de la prima etapa a returului", spune Dănciulescu.

Derby-ul cu FCSB se joacă pe 17 februarie. Roş-albaştrii ar vrea ca Dinamo să rămână în afara play-off-ului.

"Mai mult ca sigur se tem de noi pentru că istoricul ultimilor ani e în favoarea noastră şi clar nu ne vor în play-off. Dar eu sunt convins că vom fi acolo şi vom juca numai şi numai pentru Dinamo, nu vom face jocurile nimănui, aşa cum nu le-am făcut niciodată", a declarat Dănciulescu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: danciulescudinamofcsbderby 

viewscnt
Articole similare