Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | A venit de la căldură şi l-a izbit frigul din Ucraina! :) Cine este bărbatul din imagine

VIDEO | A venit de la căldură şi l-a izbit frigul din Ucraina! :) Cine este bărbatul din imagine
Comentarii

Selecţionerul Braziliei a fost surprins de frigul care l-a întâmpinat în Ucraina. Tite a ţinut să asiste la meciul dintre Şahtior şi Manchester City, echipe care au avut în lot în total 11 brazilieni, dintre care opt au fost titulari (4 la Şahtior, 4 la City).

Mai este jumătate de an până la Cupa Mondială, dar selecţionerii care vor merge în Rusia s-au apucat deja de treabă. Tite, selecţionerul Braziliei, a decis să asiste la întâlnirea dintre Şahtior şi Manchester City, două echipe care au mulţi brazilieni în componenţă. Şi probabil că ar fi stat acasă dacă ar fi ştiut cât este de frig în Ucraina :).

Camerela l-au surprins pe Tite în timp ce era învelit până la gât cu o pătură groasă. Meciul s-a jucat la Harkov şi, la ora meciului, termometrele arătau 1 grad. Miercuri, temperatura medie în Brazilia a fost de 24 de grade.

Dar selecţionerul Braziliei, Adenor Leonardo Bacchi pe numele său adevărat, a avut ce să vadă. Şahtior a avut patru brazilieni în primul 11 - Bernard, Fred, Ismaily şi Taison, la fel şi Manchester City - Danilo, Ederson, Fernandinho şi Gabriel Jesus. Pe bancă, Şahtior a avut încă trei brazilieni: Alan Patrick, Azevedo şi Dentinho.

Afla mai multe despre: manchester citysahtiorliga campionilortite 

viewscnt
Articole similare