Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Academia Rapid - Metaloglobus II 2-0. Veteranul Daniel Niculae i-a salvat pe giuleşteni!

VIDEO | Academia Rapid - Metaloglobus II 2-0. Veteranul Daniel Niculae i-a salvat pe giuleşteni!galerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Academia Rapid, liderul la zi al Ligii a 4-a, seria Bucureşti, a jucat în această etapă în Giuleşti cu Metaloglobus. Partida a fost în direct la Telekom Sport 4 şi liveVIDEO gratuit pe telekomsport.ro.

S-a terminat 2-0 pentru echipa lui Constantin Schumacher, care s-a văzut nevoit să-l introducă în repriza a doua pe Daniel Niculae. Experimentatul atacant a marcat la puţin timp după ce a intrat pe teren, deschizând scorul cu o lovitură de cap în minutul 69. Trei minute mai târziu, Goge dubla avantajul gazdelor şi stabilea scorul final, pasa decisivă fiind oferită de acelaşi Niculae.Interesant este că fostul jucător de la Auxerre, Monaco sau Kuban nici nu a terminat meciul pe teren, fiind readus pe bancă în ultimele minute.

Etapa viitoare, Academia Rapid are meci în deplasare cu Romprim, ocupanta locului 12. 

CLASAMENT 

1. Rapid 12m 10v 2e 0î 32pct 41-4

2. Steaua 11m 9v 2e 0î 29pct 60-3

REPRIZA A DOUA

 

PRIMA REPRIZĂ

GOLUL LUI PETRE GOGE

GOLUL LUI DANIEL NICULAE

Rapid (4-3-3): Ignat - Boian, Iacob, Bratu, Lădaru - Olariu, Mitea, Goge - Duriţă, Pancu, Bărbălău

Daniel Niculae se află pe banca de rezerve


Este cel de-al treilea meci consecutiv al giuleştenilor pe teren propriu, după cele cu Asalt şi Carmen. Interesant este că partida din runda anterioară ar fi trebuit să se joace în deplasare, însă Carmen a preferat să evolueze pe Giuleşti pentru a beneficia de o reţetă financiară bună.

Victoria a venit cu mari emoţii pentru Rapid, scor 2-0. Iacob a deschis scorul tocmai în minutul 85, pentru ca Olariu să închidă tabela patru minute mai târziu. A fost o partidă dominată autoritar însă de echipa lui Constantin Schumacher, care şi-a creat de-a lungul celor 90 de minute minimum 15 ocazii clare de gol.

LIVE VIDEO Academia Rapid - Metaloglobus

După meci, Pancu spunea: "Eu am văzut foarte multe astfel de meciuri pe Giuleşti, le-am şi trăit. E în ADN-ul clubului. Şi peste 100 de ani dacă se reîncarnează cineva şi vine la un meci de-alea Rapidului tot la fel va fi. Astea ne sunt istoria şi tradiţia. Dacă învingeam cu 10-0, nu avea nimeni nimic de spus"

Veteranul Rapidului a anunţat şi două noi transferuri: "Sunt şanse foarte mari să vină şi Vasile Maftei, şi Ionuţ Voicu. Din retur trebuie să reglăm lucrurile, ca să nu se mai pună niciodată problema învingătoarei"

Metaloglobus ocupă locul 7 în clasament, cu cinci victorii şi cinci înfrângeri, golaveraj 28-16. Runda precedentă, adversara Rapidului a pierzut surprinzător pe terenul Victoriei Bucureşti, una dintre echipele modeste ale seriei. 

LIVE VIDEO Academia Rapid - Metaloglobus

Etapa viitoare, Academia Rapid va evolua în deplasare cu Romprim, un adversar accesibil la prima vedere. Romprim ocupă locul 12 în campionat şi a încasat nu mai puţin de 41 de goluri în primele zece etape. 

Până acum, Rapid s-a încurcat de două ori: cu Comprest în deplasare şi pe teren propriu cu Steaua. Nu este o dramă însă pentru giuleşteni. Avem parte de un sistem cu play-off şi în Liga a 4-a. Primele patru clasate vor ajunge acolo, iar diferenţa dintre locurile 1 şi 2 va fi de un singut punct la start. 

Pe fotbaltop.ro ai toate informaţiile despre Academia Rapid

Afla mai multe despre: academia rapidmetaloglobusliga a 4-agiulestidaniel niculaedaniel pancu 

viewscnt
Articole similare