Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Academia Rapid pregăteşte returul din Liga a 4-a în Antalya! Niculae: "Sper să vedeţi Rapidul în prima ligă cât de curând!"

VIDEO | Academia Rapid pregăteşte returul din Liga a 4-a în Antalya! Niculae: "Sper să vedeţi Rapidul în prima ligă cât de curând!"

Fotbal intern

Comentarii

Academia Rapid pregşte a doua parte a sezonului din Liga a 4-a cu un cantonament în Antalya, iar jucătorii vişiniilor sunt convinşi că echipa va reveni în scurt timp în prima divizie fotbalistică a României, în ciuda problemelor legislative apărute în ultimele săptămâni.

Echipa nu a obţinut Certificatul de Identitate sportivă necesar pentru a promova, însă jucătorii vişiniilor au încredere în promisiunile şefilor şi spun că totul va reintra în normal.

Acesta este şi crezul lui Daniel Niculae, care abia aşteaptă să-şi vadă echipa de suflet în Liga 1.

"Dacă nu mi-ar fi plăcut ceea ce fac, n-aş fi fost în acest avion, de Turcia şi de Antalya. Mergem să ne pregătim, dar din păcate o facem pentru Liga a 4-a, nu pentru prima ligă, dar sperăm ca nu peste mult timp să fim şi noi acolo, să redevenim ceea ce am fost.



Atâta timp cât proiectul este unul serios, trebui să arătăm că suntem şi noi serioşi. Mergem să ne pregătim foarte bine, avem condiţii foarte bune acolo. Diferenţa între un cantonament în România şi unul în Turcia nu e una foarte mare, dar e uriaşă din punct de vedere al condiţiilor [...]

Eu sper să vedeţi Rapidul în prima ligă peste câţiva ani şi să vă aduceţi aminte cu plăcere de rivalităţile care duc la o creştere a nivelului fotbalistic. Şi echipele din prima ligă se plâng de lipsa Rapidului, de lipsa concurenţilor adevăraţi, de lipsa celor de la Timişoara, de la U Cluj. Uşor, uşor, iată că echipele de tradiţie vor reveni
", a declarat Daniel Niculae pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: daniel niculaerapidcantonamentantalyaturcia 

viewscnt
Articole similare