Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ACS Poli - Gaz Metan, 1-1 pe ”Dan Păltinişanu”. Ninsoarea le-a dat bătăi de cap celor două formaţii!

VIDEO | ACS Poli - Gaz Metan, 1-1 pe ”Dan Păltinişanu”. Ninsoarea le-a dat bătăi de cap celor două formaţii!
Comentarii

ACS Poli Timişoara şi Gaz Metan Mediaş au terminat la egalitate, scor 1-1, penultimul meci al etapei cu numărul 20 din Liga 1.

Drăghici a deschis scorul în minutul 4, după ce a şutat în poarta goală din câţiva metri, iar Golubovic, intrat la pauză, a restabilit egalitatea în minutul 47. Jocul a devenit mai greoi în repriza secundă, o dată cu începerea ninsorii. Gazonul, şi aşa prost, a devenit aproape impracticabil.

ACS Poli Timişoara - Gaz Metan 1-1 (Drăghici 4 / Golubovic 47)

Min 47. Golobovic restabileşte egalitatea, la doar un minut după ce a intrat pe teren. Repriza secundă meciului de la Timişoara a început cu o ninsoare accentuată.

Min 4. Se marchează repede la Timişoara. ACS Poli punctează prin Drăghici, care primeşte o pasă excelentă de la Ciucur.

Min 1. A început meciul!

Echipele de start: 

ACS Poli: Straton - Creţu, Bocşan, Melinte, Străuţ - Artean, Vaşvari - Al. Munteanu, Ciucur, Bîrnoi - Drăghici
Rezerve: Curileac, Şeroni, Haruţ, Abraw, Curjurici, Croitoru, Doman

Gaz Metan: Greab - Popovici, I. Cristea, M. Constantin, Buşu - Sîrghi, Danci, I. Neagu - R. Romeo, Buziuc, Olaru
Rezerve: Pleşca, Tîrcoveanu, Bic, Curtean, Zderici, Golubovici, Chamed

Aflaţi pe un loc direct retrogradabil, oaspeţii au şansa să se ridice deasupra liniei, în cazul în care vor obţine măcar o remiză pe terenul bănăţenilor.

De cealalată parte, trupa antrenată de Ionuţ Popa a acumulat 24 de puncte în primele 19 runde însă situaţia e departe de a fi una roz. Bănăţenii se confruntă în continuare cu mari probleme financiare, iar jucătorii au refuzat să se antreneze înainte de meciul de astăzi.

"Sunt aşteptări pe plan financiar, ni s-a promis ceva şi nu s-a respectat. Vom vedea  dacă vom face cantonament sau nu. Normal nu ar trebui să facem chestiile astea.

Ni s-a promis că până la sfârştiul lunii trecute vom primi nişte bani, acum noi nu ştim din ce alte părţi nu au venit bani şi noi nu am primit, ei trebuie să se ţină de cuvânt", a spus Cristian Bocşan.

Jucătorii au fost convinşi de Ionuţ Popa să renunţe la grevă, dar riscă scanţiuni. "Vor suporta consecinţele. Conform Regulamentului de Ordine Interioară, îi voi anunţa azi că conducerea nu e de acord, nu susţine ideea de a nu face cantonament. Nici eu nu am susţinut această idee, a venit din partea lor… E de înţeles că oamenii sunt frustraţi. Eu nu am ce să le imput lor" a declarat Ionuţ Popa.

Afla mai multe despre: gaz metanpoli timisoara. liga 1etapa 20live 

viewscnt
Articole similare