Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ACS Poli Timişoara - Astra 2-1. Golul fabulos al lui Mailat decide un meci extrem de tensionat

VIDEO | ACS Poli Timişoara - Astra 2-1. Golul fabulos al lui Mailat decide un meci extrem de tensionat

Superliga

Comentarii

ACS Poli Timişoara a învins cu 2-1 Astra, în direct la Telekom Sport 1. Cele mai tari faze VIDEO sunt disponibile pe telekomsport.ro.

Abang a fost eliminat în minutul 33 pentru un fault dur asupra lui Croitoru, care nu a mai putut continua meciul. Pe finalul primei reprize, Edward Iordănescu şi secundul său au fost trimişi în tribună de Sebastian Colţescu pentru proteste. 

Chiar şi aşa, Astra a reuşit să egaleze în minutul 59 prin Silviu Balaure. Mailat le-a adus victoria gazdelor cu un gol magnific înscris cu 20 de minute înainte de finalul jocului.

În urma acestui rezultat, gazdele au ajuns la 21 de puncte în clasament, obţinând prima victorie după o aşteptare de cinci etape. Astra, chiar dacă are 24 de puncte, n-a mai învins pe nimeni în campionat din 18 septembrie.

ACS POLI - ASTRA 2-1

Min. 90+3 Final de meci

Min 71 - GOOOOOL ACS Poli! Mailat înscrie un gol superb, graţie unui şut de la mare distanţă

Min. 59. GOOOOL ASTRA! Balaure restabileşte egalitatea după ce a primit o pasă excelentă!

Min. 46 - A început repriza a doua

Min. 45+5 - Colţescu pune capăt primei reprize

Min. 45+3 - Edi Iordănescu solicită eliminarea lui Creţu, însă Colţescu îl trimite în tribune pentru proteste. Antrenorul Astrei părăseşte cu greu terenul şi face un gest scandalos, identic cu cel făcut de Jose Mourinho în urmă cu câţiva ani la un meci de Serie A

Min. 37 - GOOOOL Timişoara! Marchează Munteanu

Min. 33 - Abang vede al doilea cartonaş galben pentru un fault asupra lui Croitoru, care nu mai poate continua meciul

Min 1 - A început meciul

Echipele de start:

ACS Poli Timişoara: Curileac - Creţu, Bocşan, Melinte, Ţigănaşu - Vaşvari, Croitoru - Munteanu, Soljici, Mailat - Abraw
Rezerve: Smaranda - Harut, Ciucur, Doman, Birnoi, Curjuric, Bianconi
Antrenor: Ionuţ Popa

Astra Giurgiu: Iliev - Belu, Erico da Silva, Polczak, Al. Stan - Takayuki, R. Moise - Nyuiadzi, Al. Ioniţă II, Balaure - Abang
Rezerve: Lazar - Dandea, Gheorghe, Le Tallec, Radunovic, Marquinhos, Biceanu
Antrenor: Edward Iordanescu

Niciuna dintre cele două echipe nu trece printr-o perioada bună în campionat. ACS Poli Timişoara a fost umilită, în ultimul meci, de FSCB, pierzând în faţa acestora cu 7-0, iar Astra a ajuns la trei meciuri fără victorie în Liga I.

”Adversarul nostru este o fostcampioană, o echipă care a trecut şi ea prin momente grele. O echipă greu de învins, dar nu imposibil. Ţelul nostru este victoria şi sper că jucătorii să dea totul pe teren, indiferent care sunt cei care vor intra la început sau pe parcursul jocului. Au obligaţia morală de a lupta până la ultima picătură”, a declarat Ionuţ Popa, antrenorul timişorenilor.

La meciurile directe Astra Giurgiu deţine avantajul moral. Ultimile trei întâlniri dintre cele două echipe s-au încheiat cu victoria astralilor. Ultimul meci din campionat, care le-a adus faţă în faţă pe cele două echipe s-a încheiat cu victoria categorică a Astrei, 3-0.

”Suntem foarte constienţi că ne aşteaptă un joc extrem de greu, împotriva unui adversar care acasă a arătat multe lucruri bune, un antrenor care are experienţă şi pe care eu îl apreciez foarte tare. O echipă cu mulţi jucători cu calitate şi ce s-a întâmplat la ultimul joc de la Bucureşti, împotriva FCSB-ului pentru mine nu este un reper pentru că au venit cu o echipă mai mult decât improvizată”, a spus antrenorul Astrei Giurgiu, Edi Iordănescu.

Astra are nevoie de victorie pentru a se menţine pe poziţie de play-off, iar Timişoara, în eventualitatea unei victorii, ar acumula 21 de puncte ceea ce ar ţine-o departe de locurile retrogradabile.

LIVE VIDEO | ACS Poli Timişoara - Astra Giurgiu, Liga 1

Astra Giurgiu va face deplasarea la Timişoara, astăzi, de la ora 20:45, LIVE pe Telekom Sport 1. Cele mai tari faze VIDEO sunt disponibile, în timp real, pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: liga 1astra giurgiupoli timisoara,  

viewscnt
Articole similare