Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Aici ai toate reacţiile după victoria de senzaţie a CSM-ului din Slovenia. "Ne-am făcut un meci greu, dar am luptat până la capăt"

VIDEO | Aici ai toate reacţiile după victoria de senzaţie a CSM-ului din Slovenia. "Ne-am făcut un meci greu, dar am luptat până la capăt"

Handbal

Comentarii

Campioana en-titre a României la handbal feminin, CSM Bucureşti, a învins sâmbătă, în deplasare, formaţia slovenă Krim Ljubljana, cu scorul de 33-30 (17-16), în penultima etapă din grupa A a Ligii Campionilor. CSM rămâne lider în grupă, cu 8 puncte, fiind deja calificată mai departe.

"Mă simt bine, am luat două puncte. Asta e cel mai important. Am avut ceva probleme în defensivă, ele surprinzându-ne pe contraatacuri. Iubesc oraşul Bucureşti şi locuitorii săi" - Amanda Kurtovic la Telekom Sport. 

"A fost un meci jucat în viteză, pe care este important că l-am câştigat. Am pierdut acel meci în Danemarca, dar ne-am luat apoi revanşa acasă. Am făcut puncte importante şi-n deplasări dificile, ca aici" - Helle Thomsen la Telekom Sport.

"A fost un meci destul de greu, aşa ni l-am făcut noi. Nu am avut energie. Totuşi, nu am cedat şi am luptat până la final, dovadă că am reuşit să ne impunem. Nu există un sezon perfect, nouă ne fac bine suişurile şi coborâşurile. Şi în acest meci am fost inconstante. Suntem o echipă valoroasă individual. Trebuie să mai formăm o echipă unită" - Oana Manea la Telekom Sport. 

Pentru CSM Bucureşti au marcat Neagu 9 goluri, Gullden 6, Kurtovici 5, Curea 4, Frafjord 4, Manea 2, Udriştoiu 1, Jorgensen 1, Bazaliu 1, iar de la Krim s-a remarcat Benko 7 reuşite.

Afla mai multe despre: csm bucurestikrimhandbal femininliga campionilor 

viewscnt
Articole similare