Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Alertă la CSM Bucureşti înaintea duelului cu Esjberg. Abia revenită după accidentare, Cristina Neagu are din nou probleme

VIDEO | Alertă la CSM Bucureşti înaintea duelului cu Esjberg. Abia revenită după accidentare, Cristina Neagu are din nou probleme

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti va juca împotriva formaţiei Team Esbjerg, duminică, pe teren propriu. Antrenorul ”tigroaicelor” speră să o aibă la dispoziţie şi pe Cristina Neagu, însă la antrenamentul de astăzi handbalista a resimţit dureri la umărul drept.

După ce a fost una dintre cele mai bune marcatoare în meciul cu cele de la Corona, Neagu şi-a menajat la antrenament genunchiul operat. A acuzat dureri şi la umărul drept, la care a fost operată în 2011.

”Mă bucură mult lucrul acesta, mă bucur că a revenit, cum aţi văzut, a intrat chiar foarte bine, mă rog să fie sănătoasă în continuare şi cu siguranţă ne va ajuta şi la echipa naţională, pentru că avem nevoie de ea”, a spus Denis Dedu.

Dragana Cvijic se bucură şi ea de revenirea Cristinei Neagu: ” Aţi văzut că a jucat extraordinar în ultimele meciuri şi suntem fericiţi cu toţii, pentru că avem toate fetele înapoi, mai puţin pe Carmen şi pe nora, dar ea oricum va lipsi mult timp de acum încolo” - Cvijic.

CSM Bucureşti - Esbjerg, duminică, ora 14:30, Telekom Sport 3, iar cele mai frumoase faze le veţi putea revedea pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: cristina neagucsm bucuresti,  

viewscnt
Articole similare