Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Alertă la FCSB! Alibec nu s-a antrenat astăzi

VIDEO | Alertă la FCSB! Alibec nu s-a antrenat astăzi

Fotbal intern

Comentarii

Nicolae Dică a recunoscut că va menaja câţiva jucători la Mediaş în vederea partidelor cu CFR Cluj şi cu Dinamo de săptămâna viitoare. FCSB joacă duminică, în etapa a 10-a din Liga I, cu Gaz Metan, în direct la Telekom Sport 1.

"Am urmărit meciurile cu Dinamo şi cu CS U Craiova, am văzut că le-au pus mari probleme, aşa că ne aşteptăm la un meci foarte greu. Alibec are un virus la stomac, noaptea trecută nu a dormit deloc, iar acum nu a putut să se antreneze deloc. Ne gândim şi să menajăm câţiva jucători, urmează o perioadă foarte grea, aşa că în meciul de la Gaz Metan vor intra şi jucătorii care au prins mai puţine minute până acum.

Este greu ca jucătorii să se motiveze. E diferenţă mare de atitudine atunci când jucăm în Europa faţă de meciurile din campionat. Dar nu este normal. Noi nu ar trebui să avem atitudini diferite. Suntem la Steaua şi trebuie să câştigăm fiecare meci. Am discutat cu băieţii după meciul cu Viitorul, au înţeles totul, au avut altă atitudine la meciul cu Plzen şi sunt sigur că nu vor fi probleme de atitudine nici la Mediaş. Sper să câştigăm cu Gaz Metan, CFR poate se va încurca la Chiajna, iar săptămâna viitoare, după meciul direct, sper să trecem pe primul loc" , a declarat Nicolae Dică.

Afla mai multe despre: fcsbdinamoviktoria plzennicolae dicasteauacfr clujgaz metanmedias 

viewscnt
Articole similare