Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Alex Maxim, faţă în faţă cu furia fanilor lui Mainz. Suporterii au izbucnit după eşecul cu Frankfurt, din Cupa Germaniei

VIDEO | Alex Maxim, faţă în faţă cu furia fanilor lui Mainz. Suporterii au izbucnit după eşecul cu Frankfurt, din Cupa Germaniei

Stranieri

Comentarii

Mainz pierdut cu 3-0 în deplasarea de la Eintracht Frankfurt şi a fost eliminată din Cupa Germaniei, spre disperarea suporterilor, care la final şi-au certat intens favoriţii. Alex Maxim a fost rezervă, dar a intrat în minutul 56.

Mainz traversează o perioadă dezastruoasă. În ultimele 10 meciuri oficiale are doar două victorii. Mainz este pe locul 16 în Bundesliga, loc care duce la barajul pentru menţinerea în prima ligă. Eşecul cu Frankfurt, din Cupa Germaniei, i-a făcut pe suporteri să-şi piardă răbdarea.

La final, jucătorii lui Mainz au mers spre sectorul în care stătea galeria, dar suporterii şi-au manifestat furia. Singurul care a avut curajul să se aprope de suporteri şi să poarte un dialog cu ei a fost fundaşul Stefan Bell, care joacă la Mainz încă de la juniori.

Alexandru Maxim a fost rezervă, a fost introdus în minutul 56, dar n-a ieşit prea mult în evidenţă. Mijlocaşul român a primit un cartonaş galben în minutul 67.

Afla mai multe despre: mainzfrankfurtcupa germanieialex maxim 

viewscnt
Articole similare