Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | “Am crezut că-i dă o palmă”. Faza serii: ce au făcut Anamaria Prodan şi Ruben Albes pe teren. Hohote de râs la “Sport Report”

VIDEO | “Am crezut că-i dă o palmă”. Faza serii: ce au făcut Anamaria Prodan şi Ruben Albes pe teren. Hohote de râs la “Sport Report”

Superliga

Comentarii

Hermannstadt a reuşit să se salveze de la retrogradare, într-o mare măsură, după ce a învins liderul din play-out Viitorul, cu 2-0. La finalul meciului, conducătoarea Anamaria Prodan şi antrenorul Ruben Albes s-au îmbrăţişat, iar gestul a fost comentat cu umor în cadrul emisiunii "Sport Report".

Antrenorul spaniol Ruben Albes a reuşit să-i schimbe "faţa" echipei din Sibiu şi e aproape salvat de la retrogradare, obiectivul clubului, după intrarea în play-out. 

La finalul partidei cu Viitorul, conducătoarea de la Hermannstadt, Anamaria Prodan, s-a aruncat în braţele spaniolului Ruben Albes, care a fost privit cu scepticism la începutul mandatului. 

Faza petrecută la marginea gazonului a fost comentată cu umor de Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu. 

“Ooo... Am crezut că-i dă o palmă”, a spus Andrei Vochin, replică ce a stârnit amuzamentul şi prin care a amintit de episodul în care Anamaria Prodan l-a lovit pe fostul tehnician al Astrei, Dan Alexa. 

VIDEO | Hermannstadt - Viitorul 2-0

FC Hermannstadt a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa FC Viitorul, în etapa a XII-a a play-out-ului Ligii I. Sibienii se îndepărtează în urma acestui rezultat de locurile "fierbinţi" ale play-out-ului.

Clasamentul play-out-ului este următorul: FC Viitorul – 42 de puncte (12 jocuri), Academica Clinceni – 32 de puncte (12), FC Voluntari – 31 de puncte (11), Hermannstadt – 31 de puncte (10), Sepsi Sfântu Gheorghe – 28 de puncte (11), Poli Iaşi – 23 de puncte (11), Dinamo – 21 de puncte (7), Chindia Târgovişte – 20 de puncte (10).

 

Afla mai multe despre: andrei vochinfrfanamaria prodanruben albeshermannstadt 

viewscnt
Articole similare