Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Antrenorul la noi e un nimeni!" Hagi, mesaj cu manta pentru Becali. "Ne trăim această dramă cu toţii"

VIDEO | "Antrenorul la noi e un nimeni!" Hagi, mesaj cu manta pentru Becali. "Ne trăim această dramă cu toţii"

Superliga

Comentarii

Gheorghe Hagi a vorbit la finalul partidei dintre Viitorul şi ACS Poli Timişoara, scor 1-1, despre "drama antrenorilor din România", într-un discurs ce pare cu o direcţie clară, în contextul discuţiilor vizavi de implicarea lui Gigi Becali în conturarea echipei de start a FCSB.

"Antrenorul în România e un nimeni", spune Hagi, care precizează că unul din motivele pentru care a decis să investească în fotbal a fost tocmai faptul că acest lucru îi permite să-şi pună în aplicare ideile fără a fi nevoit să suporte implicarea unui eventual patron la echipă.

"Numele meu deranjează mult de tot şi creează presiune, dar asta este, merg înainte. Asta e soarta mea... Iubesc fotbalul şi o să fac asta în continuare. Fără să fac o aluzie sau ceva... Am creat un lucru unde mă simt antrenor. Simt că decid eu!

Tot ce fac gândesc eu şi e un lucru bun să dau un sens la ce înseamnă să fii antrenor, să ai personalitate, să decizi. Tu să duci frâiele acestei echipe, să fii manager cum e afară. Dar la noi e greu. Antrenorul la noi e un nimeni! Dar o să ne trăim această dramă cu toţii. Aceasta este soarta noastră
", a declarat Gheorghe Hagi într-o conferinţă de presă.


 

 

Afla mai multe despre: hagibecaliconferinta de presa 

viewscnt
Articole similare