Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Antwi a comis-o! A dat pe lângă minge, apoi arbitrul l-a eliminat după ce a fost chemat de VAR. Desfăşurarea fazei

VIDEO | Antwi a comis-o! A dat pe lângă minge, apoi arbitrul l-a eliminat după ce a fost chemat de VAR. Desfăşurarea fazei

FCSB

Comentarii

Nana Antwi (23 de ani) a fost eliminat în primul meci în care a fost introdus titular de staff. Fundaşul dreapta n-a prins nici măcar jumătate din prima repriză a meciului cu Botoşani.

Dezastru pentru Nana Antwi în primul meci ca titular la FCSB! A fost eliminat după ce a dat pe lângă minge

În etapa 27 din Superliga, FCSB a primit vizita lui FC Botoşani, de la 20:00, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. Pe foaie, un meci accesibil pentru liderul Superligii, care a deschis rapid scorul cu ultima clasată. 

Florinel Coman a marcat în minutul 6 printr-o execuţie frumoasă, dar meciul gazdelor s-a complicat după mai bine de 10 minute. 

Elias Charalambous a ales să înceapă titular cu Nana Antwi, care a prins şi 45 de minute în meciul cu U Cluj, din etapa 26, atunci când l-a înlocuit la pauză pe Valentin Creţu. 

După ce FCSB şi-a făcut o impresie despre Antwi, ghanezul a început din primul minutul cu Botoşani, însă a părăsit terenul după nici 18 minute, după o fază la care arbitrajul video a intervenit. 

În minutul 15, Antwi a fost prins într-o poziţie centrală, la 35 de metri de poarta lui Târnovanu. Lopez a urmărit mingea care părea în controlul fundaşului, însă totul s-a schimbat în doar câteva secund. 

Antwi a dat pe lângă minge în încercarea de a degaja, iar în cădere l-a împiedicat pe atacantul de la FC Botoşani să continue faza. 

Iniţial, centralul Cătălin Buşi i-a arătat cartonaşul galben, însă după două minute a fost chemat la monitorul VAR de Cristina Mariana Trandafir şi Ionuţ Coza. 

Arbitrul Cătălin Buşi s-a uitat la monitor, i-a văzut pe Ngezana şi Radunovic care ar fi fost pe urmele lui Lopez odată intrat în posesia balonului, a dictat eliminarea lui Antwi

Fundaşului dreapta i s-a anulat galbenul şi i s-a acordat cel roşu, în urma unei faze care a lăsat-o pe FCSB în 10 oameni pe Arena Naţională. 

Afla mai multe despre: nana antwifcsb botosanieliminare nana antwi 

viewscnt
Articole similare