Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Apariţie fabuloasă la balconul unui bloc la trecerea miilor de fani dinamovişti! Atmosferă incendiară pe străzile din Bucureşti, înainte de derby

VIDEO | Apariţie fabuloasă la balconul unui bloc la trecerea miilor de fani dinamovişti! Atmosferă incendiară pe străzile din Bucureşti, înainte de derby

Dinamo București

Comentarii

Bucureştiul a fost cuprins de febra derby-ului Steaua - Dinamo, în Liga 2. Fanii alb-roşii au animat străzile Capitalei, iar prezenţa masivă nu a putut fi ignorată. Chiar şi cei mai vechi fani s-au alăturat de la distanţă grupului de suporteri.

Atmosferă de derby pe străzile din Bucureşti, înainte de Steaua - Dinamo

CSA Steaua Bucureşti o întâlneşte pe Dinamo Bucureşti, marţi, 18 aprilie, de la ora 19:00, într-o partidă din etapa a 4-a a play-off-ului din Liga 2, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. Meciul are loc în Ghencea şi are implicaţii directe la lupta pentru promovarea în Superligă, în condiţiile în care Legea Sportului le-ar putea permite "militarilor" să urce în prima ligă. 

Dinamoviştii s-au grupat cu câteva ore înaintea meciului la staţia de metrou Petrache Poenaru şi au plecat spre Stadionul Steaua, în mod organizat. Nu au lipsit scandările la adresa rivalilor şi cântecele tradiţionale ale "câinilor". 

Aproximativ 5.000 de suporteri au plecat pe traseul spre Ghencea şi au animat străzile Bucureştiului. Nu au lipsit incidentele, dar Jandarmeria s-a asigurat ca lucrurile să nu degenereze. 

Cu circulaţia blocată pe traseu, inclusiv trecătorii s-au oprit să asiste la "numărul" fanilor dinamovişti. 

Departe n-a putut sta nici o fană veche a lui Dinamo. În imaginile surprinse de echipa Orange Sport, o doamnă a ieşit de la balcon cu un tricou al lui Dinamo şi a cântat la unison cu miile de suporteri prezenţi în stradă. 

VIDEO | Fanii dinamovişti, în drum spre Stadionul Steaua

Steaua - Dinamo: Mai multe persoane au fost identificate, reţinute şi conduse la secţiile de poliţie, după incidente în zona stadionului Steaua

Jandarmeria Bucureşti a anunţat, marţi, că a intervenit după ce, în zona stadionului Steaua, un grup de 10-15 suporteri ai echipei CSA Steaua a intrat în conflict cu un grup de aproximativ 40 de suporteri dinamovişti, veniţi pentru amenajarea coregrafiei în stadion.

Potrivit sursei citate, jandarmii prezenţi în zona stadionului au intervenit prompt şi au reuşit să stopeze incidentul petrecut la ora 12.30.

În urma incidentului, mai multe persoane au fost identificate, reţinute şi conduse la secţiile de poliţie pentru luarea măsurilor legale.

De asemenea, asupra acestora au fost găsite mai multe materiale pirotehnice.

 

Afla mai multe despre: steauadinamofani dinamostadion steauaderby steaua dinamofani steaua dinamo 

viewscnt
Articole similare