Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Arsenal - Aston Villa 0-2. După Liverpool, s-au încurcat şi ”tunarii”. City, noul lider şi principala favorită la încă un titlu în Premier League

VIDEO | Arsenal - Aston Villa 0-2. După Liverpool, s-au încurcat şi ”tunarii”. City, noul lider şi principala favorită la încă un titlu în Premier League

Arsenal

Comentarii

Arsenal s-a încurcat şi ea pe teren propriu, la fel ca Liverpool, iar Manchester City a devenit principala favorită la un nou titlu în Premier League.

Arsenal a fost învinsă, pe teren propriu, de Aston Villa, scor 0-2, în etapa a 33-a din Premier League. Oaspeţii au marcat în minutele 84 şi 87.

Arsenal a vrut să profite de pasul greşit făcut de Liverpool şi a pus presiune pe poarta oaspeţilor, dar au ratat Odegaard, Kai Havertz sau Saka, iar Aston Villa a lovit bara în minutul 39, prin Ollie Watkins. 

Golurile au venit târziu, primul căzând în minutul 84, când a înscris Leon Bailey din assistul lui Lucas Digne. După numai trei minute, oaspeţii au lovit din nou, prin Ollie Watkins şi, în ciuda eforturilor ”tunarilor”, acesta a rămas scorul final, Arsenal - Aston Villa 0-2.

În clasamentul din Premier League, Manchester City rămâne lider, cu ”ajutorul” urmăritoarelor Arsenal şi Liverpool, ambele încurcându-se astăzi pe teren propriu. City are 73 de puncte, iar ”tunarii” şi ”cormoranii” au câte 71, cu şase etape înainte de finalul campionatului.

De partea cealaltă, Aston Villa a devenit principala favorită la locul 4, care duce în Liga Campionilor. Trupa lui Unai Emery a acumulat 63 de puncte în clasament. Urmăritoarea Tottenham, echipa de pe locul 5, are 60 de puncte şi un meci mai puţin, dar şi golaveraj mai slab.

Afla mai multe despre: arsenalpremier leagueaston villa 

viewscnt
Articole similare